Amanzia startar samarbete med Advince Group inom förändringsledning och verksamhetsutveckling

Det senaste årets digitaliseringsvåg har fått många organisationer att omvärdera de egna digitala lösningarna. Tröga och föråldrade verksamhetsverktyg byts ut mot nya och mer agila lösningar vilket även ställer krav på utveckling av befintliga verksamhetsprocesser.

På Amanzia hjälper vi inte bara till att optimera, utveckla och förvalta nya lösningar. Vi utmanar även kunden att ständigt effektivisera verksamheten och på så vis höja lönsamhet och kundnöjdhet. Att sedan medarbetarna trivs bättre och är stolta över att jobba mer effektivt gör ju inte saken sämre.

NU breddar vi vårt erbjudande ytterligare genom ett partnerskap med Advince Group AB med 15 års erfarenhet av strategi, förändringsledning och verksamhetsutveckling.

Vi är väldigt glada att kunna presentera samarbetet med Advince som stärker vårt erbjudande med förändringsledning och processutveckling före, under och efter projektet, säger Mikael Lundgren, VD på Amanzia

Advince Group AB grundades 2005 och är ett etablerat konsultbolag inom strategisk verksamhetsutveckling och digitalisering. Med en ackumulerad kompetens för att adressera komplexa frågeställningar inom breda områden ligger deras fokus på att stödja företag och organisationer med rätt strategi och exekvering i rätt tid.

Läs mer om Advince Group på deras hemsida.

Amanzia har en bred kompetens kring Microsofts molntjänster, den digitala arbetsplatsen och IT-säkerhet. Med erfarna konsulter stärker vi upp på kundens sida i olika leveransprojekt eller i dialog med den tekniska driftleverantören. Vår ambition är att det ska vara roligt och inspirerande att jobba med och för oss.

Läs mer kring våra områden här.

Har ni också behov av att se över era digitala lösningar i samklang med strategisk verksamhetsutveckling? Då finns det inget att vänta på!
Kontakta oss direkt:

Hör av dig via telefon

+4670 605 20 65

Kristofer Dahlström

Molnspecialist