KRISTOFER DAHLSTRÖM

CLOUD SPECIALIST

Läs merKontakta oss

AMANZIA HÄLSAR KRISTOFER DAHLSTRÖM VARMT VÄLKOMMEN I ROLLEN SOM CLOUD SPECIALIST

Kristofer kommer senast från en spännande och utmanande tid i Barcelona där han varit molnspecialist för Googles produkter. En häftig utmaning som påbörjades strax efter hans masterexamen i marknadsföring. Kristofer har även en bakgrund som frilansare i TV-branschen där han jobbat med bildredigering samtidigt som han haft ett övergripande ansvar för tekniken.

När Kristofer inte är upptagen med molnlösningar går han gärna in i konstnärligt mode och griper tag i diverse musikinstrument och komponerar musik.

Att systematiskt strukturera ett stycke musik kräver känsla både för funktionalitet och musikstil men även disciplin och beslutsamhet för att kunna avsluta det pågående projektet.

 – Det är häftigt att få utlopp för min kreativitet i en arbetsrelaterad miljö där bara fantasin sätter gränserna. De molnlösningar som vi jobbar med på Amanzia är verkligen anpassningsbara på alla tänkbara vis. Det är otroligt inspirerande att se vad våra specialister gör för våra kunder, säger Kristofer.

 – Det är jätteroligt att få inkludera Kristofer i Amanziafamiljen. Han tar med sig erfarenhet och intresse för molntjänster och kompletterar vårt team med värdefulla egenskaper. Han visar med driv och kreativitet hur kunderna får affärsnytta med Microsofts molnlösningar, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Kristofer tillför en bred kompetens inom teknisk problemlösning i molnet men även inom formgivning och bild med en akademisk bakgrund inom marknadsföring och många år som kreativ specialist.

 – Mest av allt är jag stolt över att kunna kalla Amanzia mitt hem, där jag är omgiven av skyhög kompetens och en grymt härlig atmosfär. Det känns fantastiskt spännande att få vara en del av Amanzias utveckling framöver, avslutar Kristofer.

Varmt välkommen säger vi till Kristofer som påbörjade sin anställning i början av februari.

© Copyright - Amanzia 2024