• Power Platform

    Upptäck helt nya möjligheter att skapa affärslösningar, automatisera processer och analysera data

    Läs merKontakt

För smarta och effektiva lösningar

Med Power Platform har Microsofts totala erbjudande blivit ännu starkare och mer anpassningsbart för verksamheten. När standardlösningar inte räcker till kompletterar Power Platform genom att erbjuda appar som stödjer verksamhetens olika delar. Det innebär förenklat och effektiviserat arbete tillsammans med mer mobilitet, automatiserade processer, färre manuella moment och bättre analyser. Allt för att underlätta snabbare och mer informerade affärsbeslut. Mer tid kan frigöras för värdeskapande aktiviteter och framåtriktat arbete.

Oändliga möjligheter

Power Apps är en low-code plattform som gör det enkelt och snabbt att erbjuda organisationen smarta digitala lösningar. Ni kan smidigt skapa mobil- och webbappar för alla affärsbehov. Sätt upp arbetsflöden som både kvalitetssäkrar era processer och minimerar manuell administration.

Enhetlig datahantering

Samla all er affärsdata i en skalbar och säker miljö (Dataverse). Etablera rutiner för uppföljning, enhetlighet och struktur på er data. Applikationer och automatiska flöden som använder er data styrs med behörigheter för att säkerställa att användandet sker på ett korrekt och säkert sätt.

Verktyg för anpassning

Power Platform innehållsrika verktygslåda inbjuder till mer anpassade funktioner inom ramen för standardplattformen. Färdiga funktioner i Power Apps-portalen, enkel automatisering via Power Automate samt analysverktyg i Power BI ger stora möjligheter för organisationens tillväxt och utveckling.

Koppla samman dina system med för enkel och effektiv hantering

Dual-write är en paketerad standardlösning från Microsoft som kopplar samman Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations och Customer Engagement.

Med Dual-write kan data enkelt skapas eller ändras i ena plattformen och omedelbart synkroniseras till den andra. Ett säljteam kan exempelvis mata in kundinformation i CRM-systemet som direkt är tillgängligt i affärssystemet för order, leverans, ekonomi eller support.

Kom igång snabbt

Power Platform är ett bra exempel på hur Microsofts produkter fungerar ihop och tillsammans bildar en kraftfull helhet. Den kan snabbt implementeras för att stödja och automatisera era processer och skapa underlag till mer kvalitativa affärsbeslut. Power Platform är en kostnadseffektiv lösning och passar både små och stora organisationer.

Kontakta oss

© Copyright - Amanzia 2024