• AZURE DEVOPS

  Samarbete, kommunikation & kvalitetssäkring mellan utveckling, IT och verksamhet

  Läs merKontakt

Azure DevOps

Vi analyserar ständigt kundernas behov och ser möjligheterna i att minska avståndet mellan utvecklare, IT-organisationen och verksamheten. Genom att förena dessa kan vi skapa ett flöde av agila metoder och automatisering för att accelerera tempot i leveranserna med högsta kvalité i varje steg. Ni ökar effektiviteten och spar kostnader genom färre integrationer, överlämningar och högre grad av automation. Vi erbjuder ett komplett utbud av Azure DevOps och tjänster som vi anpassar efter din organisations behov och mål.

Tjänster

Amanzias Azure DevOps experter hjälper er att kartlägga och analysera den befintliga leveransprocessen och hur den kan optimeras med hjälp av Azure DevOps services.

Vi påvisar vilka processer som kan effektiviseras och vad som kan automatiseras för att accelerera produktiviteten och minska underhållskostnader.

Våra erfarna konsulter arbetar nära våra kunder med stort hjärta och personligt engagemang. Vi tillämpar beprövade metoder, ramverk och best-practice för att leverera framtidssäkrade lösningar.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er att förbättra kvalitets- och testarbete.

Läs gärna mer om Amanzias kartläggning och jämföring av DevOps och Jira, och varför stor tyngd ligger på bland annat användarvänlighet när ett system ska fungera mellan avdelningar:

 • Azure Tavlor

  Öka produktiviteten med tavlor, backlogs och sprintar baserat på beprövade agila metoder. Planera, diskutera och spåra arbetet med Azure-tavlor.

 • Azure Pipelines

  Oavsett språk, plattform och moln kan vi med hjälp av CI/CD automatisera era tester, byggen och deployer. Frigör mer tid till den kreativa processen och effektivisera de tekniska detaljerna.

 • Azure Lagringsplatser

  Främja samarbete och öka flexibiliteten med kraftfull Git-lagring och effektiva kodgranskningar. Få obegränsad privat lagring i Git för alla dina idéer.

 • Azure Testplaner

  Testa och leverera säkrare med verktyg som hjälper dig att planera, exekvera och följa upp alltifrån automatiska script till manuella- och utforskande tester.

 • Artifacts

  Addera den helt integrerade pakethanteringen i dina Azure Pipelines med ett enda klick. Skapa och dela dina paketflöden från privata och offentliga källor med ditt team.

Vill du veta mer? Hör av dig!

© Copyright - Amanzia 2024