• Microsoft 365

  Arbeta smartare och säkrare oavsett enhet, tid och plats

  Läs merKontakt

Realisera ett digitalt arbetssätt

Microsoft 365 hjälper användare och organisationer över hela världen att öka produktiviteten och förbättra samarbete mellan grupper och individer.

Microsoft 365 är en integrerad produktivitetssvit som inkluderar en samling av appar och tjänster som stödjer flexibelt arbete på valfri enhet och geografisk plats och som även säkerställer datasäkerheten.

Det innebär en heltäckande lösning för moderna arbetskrav och behov, vilket resulterar i ökad effektivitet och bättre resultat och konkurrenskraft för företag och organisationer.

Vad är skillnaden mellan Office 365 och Microsoft 365?

Skillnaden mellan de två är alltså att Microsoft 365 är en paketering av Office 365, Windows 10 och alla säkerhetslösningar inom EMS. Kunderna får alltså inte bara Office 365 och allt nytt inom just det paketet utan även ett stabilt operativsystem i världsklass. Samtidigt är miljön säker med full kontroll på all information och data.

Detta ingår i Microsoft 365:

 • Office 365
 • Windows 10 Pro/Enterprise
 • Enterprise Mobility Security
 • Ökad produktivitet

  Få saker gjorda med produktivitetslösningar och håll kontakten med medarbetare och kunder, oavsett om du arbetar på distans eller på plats.

 • Kostnadseffektivt

  Effektivisera samarbetsverktyg, installation och hantering av IT och kostnader med en enda produktivitetslösning.

 • Högre säkerhet

  Skydda företagets data med en molnplattform som har inbyggda säkerhetsfunktioner för distansarbete.

AMANZIAS BREDA ERFARENHET AV MICROSOFT 365

På Amanzia har vi lång och bred erfarenhet av Microsoft 365 och hur det på bästa sätt ska nyttjas inom organisationer och verksamheter. Vi hjälper våra kunder med specialanpassade, säkra och kostnadseffektiva lösningar som förenklar och förbättrar verksamheter. Vi är en trygg partner som dagligen arbetar med rådgivning och vägleder våra kunder för att maximera deras affärsnytta.

Hör av er till oss

Lås oss visa vilka möjligheter som finns med Microsoft 365 och hur det gagna er verksamhet

© Copyright - Amanzia 2024