NY KOLLEGA DENNIZ NILSSON


Läs merKontakta oss

Vi välkomnar Denniz Nilsson som nyanställd utvecklare inom Dynamics 365 och Power Platform! 

Denniz började sin praktik hos Amanzia vid slutet av 2022. Han kommer, som flera andra på bolaget från Nackademin där han studerat till .NET-utvecklare. 

Denniz har under sin praktikperiod bland annat utvecklat en onboardinglösning baserat på Microsoft Power Platform. Han har även arbetat med förvaltning och vidareutveckling av en Dynamics 365 CE-lösning med integration till Hubspot CRM. 

Hur är det är att vara en del av ett snabbväxande konsultbolag? 

Jätteroligt! Från dag 1 har jag känt mig 100% välkommen. Det är ett otroligt härligt gäng och det känns grymt att få vara med på denna resa, säger Denniz 

Denniz har självständigt tagit sig igenom kurser, övningar och en ansenlig mängd dokumentation för att lära sig Dynamics och Power Platform Därför är det ytterst välförtjänt att Denniz uppnått den viktiga milstolpen att bli certifierad inom Power Platform. 

Att jag lyckades ta certifikatet PL-200 (Microsoft Power Platform Functional Consultant) är något jag känner mig stolt över. Jag kan varmt rekommendera andra som vill utmana sina kunskaper inom Power Platform att ta certifikatet 

Läs mer om Denniz i hans personalpresentation HÄR! 

Vad säger VD, Mikael Lundgren

Vi är otroligt glada att Denniz vill starta sin karriär hos oss Amanzia. Vi kommer att göra allt för att han ska utvecklas och utmanas I sin roll som konsult och utvecklare. 

Vad ser Denniz mest fram emot i framtiden Amanzia? 

Att få fortsätta utvecklas och växa med företaget och att få fortsätta att hänga med härliga kollegor. 

Vi är stolta ett välkomna Denniz till vårt utvecklarteam där han kommer att bidra med sitt driv och sin positiva energi.  Vi ser fram emot att dela kunskaper och erfarenheter tillsammans med Denniz under lång tid framöver. 

© Copyright - Amanzia 2024