RICHARD HELLSTRÖM

SENIOR SOLUTIONS ARCHITECT

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR RICHARD HELLSTRÖM I ROLLEN SOM SENIOR SOLUTIONS ARCHITECT

Richard är lösningsarkitekt och senior utvecklare med lång erfarenhet från olika branscher och tekniker. Richard fungerar ofta som kundens rådgivande arkitekt och har en strategisk roll för kundens systemmiljö. Parallellt med de övergripande rollerna är det viktigt för Richard att hålla igång sin egen programmering och följa marknadsutvecklingen och kommande tekniska möjligheter. Förutom arkitektur och utveckling så har Richard ofta ledande roller kring integration och migreringar.

Jag ser mycket fram emot att ansluta till Amanzia och både få bidra med min erfarenhet men också dra nytta av all den kompetens som finns här i teamet. På så vis kan jag fortsätta min egen personliga utveckling vilket i sin tur kommer kunderna till godo, säger Richard.

Richard är ständigt nyfiken och ute på upptäcktsfärd både i jobbet och privat. Han hittar ofta nya vägar för att lösa utmaningar oavsett om det handlar om ett komplex projekt eller utmanande terräng. När Richard rör sig i skog och mark hämtar han energi och inspiration inför framtida stordåd.

Richard är fantastiskt lösningsorienterad och har bred kompetens inom en stor mängd tekniska områden. Det tillsammans med att han är lugn, serviceinriktad och förtroendeingivande gör honom omåttligt populär hos kunderna. Vi är väldigt glada och tacksamma att Richard har valt Amanzia för sin fortsatta resa tillsammans med oss, säger Mikael Lundgren VD Amanzia.

Varmt välkommen Richard!

© Copyright - Amanzia 2024