• Office 365

    En effektiv arbetsplats ökar engagemanget
    hos medarbetarna och ger nöjdare kunder
    och ökar lönsamheten

    Läs mer

Office 365

Office 365 är en molnbaserad digital plattform för kommunikation, samarbete och mobilitet. Oavsett om du arbetar på kontoret eller på språng har du tillgång till en välbekant uppsättning verktyg.

“Mer än 85% av IT-beslutsfattarna anser att modernisering på arbetsplatsen är viktig för att attrahera och behålla de bästa anställda.”

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning om passar just er och lägger upp en plan för framtiden.

EFFEKTIVT SAMARBETE

FÅ MER GJORT

OPTIMERA KOSTNADEN

SÄKRA ER DATA

OFFICE 365

EFFEKTIVT SAMARBETE

Office 365 innehåller alla de verktyg du behöver för att lyckas med din digitala arbetsplats.

Med Office 365 får du de moderna verktygen för samarbete som låter dina medarbetare skapa, hitta, dela och samarbeta digitalt. Skriva och dela dokument, lagra uppgifter, hantera projekt m.m. Med dagens höga krav på flexibilitet och mobilitet måste personalens tillgång till tjänsterna fungera oavsett varifrån och från vilken enhet man väljer att arbeta. Användare får verktyg som kontinuerligt förbättras och automatiskt hålls uppdaterade i den takt som vi har blivit vana vid i en moln-baserad värld.

SKYDDA DATA

Ett vanligt missförstånd är att många tror att backup sker på all data bara för att man nyttjar molnlösningar som Office 365. I en del fall så räcker de standardlösningar för backup som kommer med tjänsten men i vissa fall så behövs extra skydd för att skydda all data. Tack vare nya molnbaserade tjänster och säkerhetssystem så skyddas du mot hot som ransomware, phishing och dataläckage som tidigare krävt avancerade säkerhetslösningar från tredje part.

71%
71% önskar att företaget som dom arbetar för tillhandahåller samma typ av teknologi och tjänster som dom använder i sina privatliv.

MICROSOFTS HJÄLPSIDOR

 
Kundcase

EN FRAMTIDSSÄKRAD MOLNLÖSNING FÖR ÖKAD EFFEKTIVITET OCH SÄKERHET

Med alla sammankopplade applikationer inom Microsoft 365 och förflyttningen till molnet ökar effektiviteten och enkelheten för medarbetarna i hur de ska följa arbetsflöden, kommunicera, samarbeta och dokumentera. Enklare underhåll, bättre övervakning och en säkrare IT-miljö. Läs mer om hur SRF moderniserade sin IT-miljö med hjälp av Amanzia.

Vill du veta mer? Hör av dig!