• DYNAMICS 365

    Sammanför dina kunder och din verksamhet med nästa generations affärsappar

    MedlemSälj

Dynamics 365 är samlingsnamnet för en uppsättning intelligenta och anpassningsbara affärsappar. Affärslösningarna främjar kommunikation och samarbete för att öka din verksamhets produktivitet. Med hjälp av analyser och prediktiva insikter i realtid får du en helhetsbild av organisationen som möjliggör att du kan fatta trygga och välinformerade affärsbeslut.

Dynamics 365 innehåller appar för försäljning, service, handel, drift, ekonomi, HR och marknadsföring där alla fungerar sömlöst med varandra och andra Microsoft produkter. Välj en av apparna för att täcka specifika behov eller välj flera för att driva hela verksamheten. Bygg ut och koppla ihop lösningarna med Microsoft Power Platform, Microsoft 365 eller Microsoft Azure.

FÖRSÄLJNING

Ärendehantering

Medlem

Förvaltning

Appar

HR

Medlemsorganisation

Amanzia erbjuder CRM-lösningar för medlemsorganisationer baserat på Dynamics 365 Customer Engagement. Engagera dina medlemmar och få fart på er värvning av nya medlemmar. Administrera avtal, nya/befintliga medlemmar, medlemskap och mycket mer i ett och samma system. Sätt medlemmarna i fokus och förbättra förutsättningarna för dina anställda att kommunicera med varandra och era medlemmar.

Våra experter på Amanzia har lång erfarenhet av att jobba med Dynamics 365 som plattform för medlemslösningar. Vi hjälper er att effektivisera, sänka kostnaderna, och förvalta erat medlemshanteringssytem.

Har du ett befintligt medlemshanteringssystem baserat på Dynamics 365? Klicka länken nedan för att se vårat förvaltning & support erbjudande.

Säljorganisation

Stärk ert säljteam genom att digitalisera eran säljsprocess. Genom att samla informationen på samma plats undviker ni risken med en spretig säljprocess och kan fokusera på att förbättra relationen till era kunder. Utifrån de uppsatta processerna och informationen som lagras på konton, kontakter, leads och affärsmöjligheter får ni en bättre överblick och kan snabbare komma till avlsut på affärerna.

Dynamics 365 Sales bygger på en intelligent och anpassningsbar lösning. Våra erfarna konsulter hjälper er att skräddarsy processerna för att möta den moderna försäljningens realiteter.

Har du ett befintligt säljsystem baserat på Dynamics 365? Klicka länken nedan för att se vårat förvaltning & support erbjudande.

NÅGRA AV AMANZIAS ERBJUDANDEN

DYNAMICS 365 SALES

Dynamics 365 Sales är en anpassningsbar försäljningslösning som hjälper ditt säljteam att navigera genom den moderna försäljningens realiteter.

DYNAMICS 365 CUSTOMER SERVICE

Förse dina team med insikter i hur nöjda kunderna är och förbättra analyserna med AI-baserade funktioner. Ägna mindre tid åt efterforskningar och mer tid åt kunderna.

Power apps

Appar som skapats med Power Apps ger omfattande affärslogik och arbetsflödesfunktioner så att du kan omvandla dina manuella affärsprocesser till digitala, automatiserade processer.

Vill du veta mer? Hör av dig!

© Copyright - Amanzia 2024