Ahmed Rossi

Test- & Kvalitetssäkring

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR AHMED ROSSI SOM TESTARE

Amanzia är glada att presentera Ahmed Rossi  –  vår nyanställda Testare!

Ahmed startade som praktikant hos Amanzia i januari 2022. Under perioden kom Ahmed snabbt ut och jobbade hos kund med systemtester, testautomatisering och regressionstester. Han har också varit med vid planering och uppstart av projekt och har skrivit olika typer av testdokumentation. 

Ahmed har under praktikperioden tagit certifieringen ISTQB. Det är den ledande organisationen i världen vad gäller certifiering av mjukvarukvalitetsanalytiker och visar på kompetens och skicklighet inom området.   

–  Det är väldigt kul att Ahmed blir en del av Amanzia. Han är driven och gör allt han kan för att uppnå sina mål med goda resultat. Att ha honom med oss i fortsättningen känns toppen då han redan är en del i vår verksamhet och kultur, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Ahmed är regerande Svensk Mästare i Boxning. Han började boxas för 10 år sedan då han ville utmana sig själv och var nyfiken på vad kampsporten hade att erbjuda. Med sin enorma vinnarskalle och strikta disciplin bar det ända fram till en lika välförtjänt som imponerande titel. Läs mer om Ahmed i hans personalpresentation från praktikstarten här.

Är ni intresserade av att anlita Ahmed i något av era projekt? Tveka inte att höra av er till oss:

Ahmed Rossi, Testare

+4673 727 58 41

ahmed.rossi@amanzia.se

Nicklas Arnesson, Testledare

+4670 497 42 33

nicklas.arnesson@amanzia.se

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?

© Copyright - Amanzia 2024