AHMED ROSSI

PRAKTIKANT INOM TEST OCH KVALITETSSÄKRING

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR EN SLAGKRAFTIG PRAKTIKANT INOM TEST OCH KVALITETSSÄKRING

Vår nya praktikant Ahmed Rossi studerar sista terminen på Nackademin där han specialiserar sig på Test och Kvalitetssäkring. Ahmed kommer under sin 5 månader långa praktik utveckla sin kompetens som testare genom att varva arbete i interna projekt med skarpa kundprojekt.

Amanzia är stolta att kunna presentera en regerande Svensk Mästare i Boxning. Ahmed började boxas för 10 år sedan då han ville utmana sig själv och var nyfiken på vad kampsporten hade att erbjuda. Med sin enorma vinnarskalle och strikta disciplin bar det ända fram till en lika välförtjänt som imponerande titel.

 – Att få göra min praktik hos Amanzia känns superbra. Jag tycker att kollegorna verkar både kompetenta och genuina vilket passar mig perfekt. Jag är van att arbeta hårt i en miljö där kämparglöd är lika viktigt som ödmjukhet och det tycker jag mig se i miljön på Amanzia, säger Ahmed.

Ahmed har sedan unga år haft ett intresse för IT så att välja den vägen kändes helt naturligt. Att det blev just Test och Kvalitetssäkring berodde på att vänner inom branschen tipsade om området och redan i början på utbildningen kände Ahmed att han valt helt rätt. Det gör heller inte saken sämre att goda egenskaper för en testare är envishet, disciplin och en brinnande vilja att hitta saker att förbättra vilket även tagit honom till en toppnivå inom boxning.

 – Det är väldigt kul att Ahmed valt Amanzia för sin praktik. Vi vet att han är målmedveten så när han bestämmer sig för något gör han allt för att uppnå målet med goda resultat. Vi ser fram emot att få erbjuda en miljö där han bygger på sina kunskaper med praktisk erfarenhet och fortsätter att växa som testare, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Varmt välkommen Ahmed som påbörjar sin praktik under januari.

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024