Möt vår medarbetare: Jennifer Larsson

Konsultchef med stort hjärta

Inför min resa med Amanzia hade jag förväntningar om att få möta människor med värme, omtanke och engagemang. Jag ville komma till en plats där jag kan bidra, utmanas och samtidigt lära mig av duktiga och drivna kollegor i en trygg gemenskap och arbetsmiljö att vara stolt över. Allt detta har infriats och mer därtill. 

Jag har förmånen att ha en kombinerad roll som konsultchef och att vara konsult på deltid. På så sätt håller jag mig uppdaterad och har lättare att förstå och coacha konsulterna i deras uppdrag.  Att vara konsultchef innebär ett ansvar för allt som rör konsulterna, från rekrytering och coaching, till att främja deras personliga och professionella utveckling. Att få möjlighet till detta i en stöttande och inkluderande arbetsmiljö är något som jag värderar högt och det är en ynnest att göra det just på Amanzia.  

På daglig basis är jag involverad i att identifiera nya affärsmöjligheter samt skapa och upprätthålla relationer med kunder. För att hantera projekt hämtar jag mycket från min erfarenhet inom förändringsledning och produktägarskap. Jag fokuserar på att ha en nära och stark kommunikation med kunderna, förstå deras behov och förväntningar samt vara lyhörd för feedback under hela projektets gång 

“Jag älskar mötet med människor, dialogen och det utbyte jag får i att leda och stötta andra.”

Det kan vara en utmaning att hitta rätt balans mellan att tillgodose kundens behov och samtidigt utveckla och engagera våra egna konsulter. Jag känner mig dock trygg i detta då vi har en bra rekryteringsprocess som säkerställer att vi hittar rätt personer som delar våra värderingar.

Vår ambition är att ge våra konsulter möjlighet att växa inom sina roller genom att vara lyhörd, inspirera och coacha men också utmana. Vi är ett fantastiskt härligt och kompetent gäng som gärna delar med sig av sina erfarenheter. 

Jag älskar mötet med människor, dialogen och det utbyte jag får i att leda och stötta andra. Alla har vi en egen historia med olika behov och utmaningar vilket gör mig ödmjuk i det personliga mötetSamtidigt är det så intressant och spännande med våra olikheter.

Mångfald och inkludering gör oss rikare på Amanzia, därför vurmar jag extra för vårt jämställdhetsarbete. Vi har ett internt nätverk som heterWomanzia med syfte om att öka medvetenheten och kunskapen hos medarbetarna. Samtidigt jobbar vi för att mångfald och inkludering ska genomsyra hela organisationen, från verksamhetsprocesser till sociala sammanhang 

Att få vara med på Amanzias tillväxtresa är både roligt, spännande och inspirerande. Med så många fantastiska och skickliga människor omkring mig är det lätt att känna glädje och stolthet. Att utveckla andra och utvecklas tillsammans med dem, vare sig det handlar om människor eller företag, skapar ett driv och engagemang hos mig som konsult och konsultchef, jag ser fram emot vår resa tillsammans mot gemensamma mål.