RICKARD KARLSSON

UTVECKLARE

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR RICKARD KARLSSON, VÅR NYA TÄVLINGSINRIKTADE UTVECKLARE

Rickard är en systemutvecklare med bred kompetens från både back-end och front-end utveckling. Han har erfarenhet från olika typer av uppdrag där fokus legat på allt från JavaScript och plugins till API-utveckling. Rickard är även bekväm med utveckling i C++ och front-end utveckling i flera olika ramverk. 

Rickard är uppvuxen i Sundsvall och har alltid känt en dragningskraft mot teknik och problemlösning där elektroniska apparater och IT spelat en stor roll. Det var därför ett enkelt beslut att fatta när Rickard satte riktning mot en karriär som systemutvecklare. Programmering kräver just de utmaningar och den kreativitet som gör att Rickard trivs som fisken i vattnet. 

Jag är en tävlingsmänniska som älskar att utmanas och ständigt testa nya teknologier. Därför kändes Amanzia helt rätt och som ett naturligt nästa steg i min karriär, säger Rickard

Utvecklare
Rickard är en jordnära person som gärna spenderar tid med sin sambo, hund och sina vänner. Likt många nordbor är promenader i skogen något som hör till Rickards vardag och är det perfekta sättet för honom att varva ner och samla tankarna på nytt efter många timmar vid tangentbordet. Den friska skogsluften rensar både hjärnan på oväsen och ger utrymme att kunna tänka nytt och hitta nya lösningar på utvecklarproblem. 

Förutom skogsvandrare är Rickard även en gammal basketspelare som gärna tar sig ner till planen och sätter några fullträffar från 3-poängslinjen. Som lagidrottare och tävlingsmänniska har Rickard med sig ett målinriktat sammarbetstänk som ofta är mycket uppskattat av övriga projektdeltagare. 

Det är väldigt roligt att Rickard har valt att komma till oss på Amanzia. Han har en härlig personlighet och kommer att spela en viktig roll för att ytterligare stärka vår närvaro i Sundsvall, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Varmt välkommen! 

Rickard börjar på Amanzia den 14e augusti. 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024