Joel Granberg

Test- & Kvalitetssäkring

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR JOEL GRANBERG SOM TESTARE

Amanzia är glada att presentera vår nyanställda Testare  Joel Granberg!

Joel startade som praktikant hos Amanzia i januari 2022 och har under perioden jobbat hos kund med systemtester, testautomatisering och regressionstester. Joel har även varit med vid planering och uppstart av projekt och skrivit olika typer av testdokumentation. 

Under perioden tog Joel certifieringen ISTQB (The International Software Testing Qualifications Board) som är den ledande organisationen i världen vad gäller certifiering av mjukvarukvalitetsanalytiker och visar på kompetens och skicklighet inom området.  

– Joel är en person som är van att prestera på hög nivå och som ständigt villl utvecklas. Han har ett naturligt intresse för IT kombinerat med en stor nyfikenhet och upptäckarglädje. Det är väldigt roligt att Joel nu blir en tongivande del av Amanzia, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Joel älskar att utmana sig själv och utforska sina gränser. Han tar sig gärna ut på spännande och utmanande äventyr. Joel mår bäst när han får röra på kroppen oavsett om det handlar om att åka skidor nedför höga berg eller bestiga dem, gymma eller köra ett hårt pass i kampsports-dojon. Två av hans största bedrifter innefattar en vulkanbestigning i Peru och ett skandinaviskt guld i Brasiliansk Jiu-Jitsu från 2016. Läs mer om Joel i hans personalpresentation från praktikstarten här.

Är ni intresserade av att engagera och utmana  Joel i något av era projekt? Tveka inte att höra av er till oss:

Joel Granberg, Testare

+4670 760 79 26

joel.granberg@amanzia.se

Nicklas Arnesson, Testledare

+4670 497 42 33

nicklas.arnesson@amanzia.se

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?

© Copyright - Amanzia 2024