JOEL GRANBERG

PRAKTIKANT INOM TEST & KVALITETSSÄKRING

Läs merKontakta oss

EN ÄVENTYRSLYSTEN OCH NYFIKEN PRAKTIKANT INOM TEST OCH KVALITETSSÄKRING

Amanzia välkomnar Joel Granberg som studerar sitt sista år på Nackademin där han sadlar om från legitimerad dietist till expert inom test och kvalitetssäkring.
Som dietist har Joel finslipat sin känsla för personligt bemötande och konsten att kontinuerligt hjälpa människor att nå sina mål. Genom att kombinera nyfikenhet och kreativitet med ett positivt men kritiskt förhållningssätt har han alla förutsättningar för att bli en mycket uppskattad testkonsult.
Sitt intresse för IT hittade Joel under sent 90-tal där han som ung tonåring byggde egna datorer, satte upp nätverk och gärna programmerade HTML-sidor när tiden fanns.
– Jag tycker det är väldigt roligt att gå ned mig på djupet och lära mig nya system och eliminera dess svagheter och brister. Jag ser mycket fram emot att hämta inspiration och ta del av kunskapen från alla duktiga testare och utvecklare på Amanzia, säger Joel

Joel älskar att utmana sig själv och utforska sina gränser. Han tar sig gärna ut på spännande och utmanande äventyr. Joel mår bäst när han får röra på kroppen oavsett om det handlar om att åka skidor nedför höga berg eller bestiga dem, gymma eller köra ett hårt pass i kampsports-dojon. Två av hans största bedrifter innefattar en vulkanbestigning i Peru och ett skandinaviskt guld i Brasiliansk Jiu-Jitsu från 2016. Nu väntar hans hittills största utmaning – praktiken på Amanzia! ?

– Joel är en person som är van att prestera på hög nivå och som ständigt villl utvecklas. Han har ett naturligt intresse för IT kombinerat med en stor nyfikenhet och upptäckarglädje. Det är väldigt roligt att Joel har valt Amanzia och vi siktar på att ge honom en lärorik och utmanande praktik, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Vi hälsar Joel varmt välkommen till Amanzia och praktiken som börjar i januari.

© Copyright - Amanzia 2022