• Copilot Startpaket

Stöd under hela AI-resan

Microsoft Copilot är nu tillgängligt för alla!

Revolutionera er verksamhet med Amanzia och Microsoft Copilot redan idag! 

Dra nytta av Amanzias beprövade ramverk för att sjösätta Copilot i din verksamhet med hjälp av vårt startpaket. Du kan vara säker på att processen blir effektiv, kontrollerad och framför allt säker. Vårt team av experter guidar dig varje steg på vägen och säkerställer att du får ut det mesta av denna banbrytande teknik

Amanzia erbjuder ett startpaket där vi analyserar er verksamhet och tar reda på hur just ni bör planera inför Copilot. Detta inkluderar implementation, ramverk, utbildning och efterlevnad. 

– Men det är väl bara att tuta och köra? 

Nej, så enkelt är det inte – Exempelvis utgår Copilot från varje verksamhets egna databaser och informationskällor. Eftersom det är en chatrobot kan alla användare få tillgång till precis all tillgänglig data i verksamheten. Därför är det viktigt att skapa upp rätt ramverk och struktur kring användande, behörigheter och säkerhet. 

Med Amanzias startpaket och ramverk kommer ni igång med Copilot på ett kontrollerat sätt och säkerställer att ni har rätt förutsättningar för att utvecklas vidare i detta kraftfulla verktyg. 

Läs mer om Amanzias Copiloterbjudande: https://www.amanzia.se/copilot/

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur Amanzia och Microsoft Copilot kan hjälpa dig att nå dina mål.

Kontakta oss

Hör av er direkt!

Mikael Lundgren, CEO
mikael.lundgren@amanzia.se

© Copyright - Amanzia 2024