• Microsoft Copilot

Nästa steg i produktivitet

Vad är Copilot?

Copilot är Microsofts AI-verktyg som, likt namnet antyder, agerar som en digital assistent till användaren. Verktyget är utvecklat för att snabbt ta fram förslag till texter, sammanfattningar eller förslag på lösningar baserat på tillgänglig information.

Grundfunktionen i Copilot är baserat på OpenAI’s ChatGPT vilken är en banbrytande teknologi inom Ai och naturlig språkbehandling,. Den kopplas direkt till verksamhetens egna informationskällor och ger säker hantering av all data samtidigt som den maximerar relevansen i det resultat som presenteras.

Från tidspress till kvalitet

Utrymme för strategi

Skapa utrymme för mer kvalitativa och strategiska beslut genom ökad effektivitet

Förhöjd fokustid

Öka fokustiden genom att medarbetarna kommer längre på egen hand utan att ta hjälp

Fler samarbeten

Öka gruppens förmåga att ta snabbare och mer kreativa beslut genom ökat samarbete.

Bättre information

Förbättra information och kommunikation med samtliga informationskällor som bas

Roligare arbete

Ett verktyg som skapar glädje i vardagen genom ett förhöjt och framförallt roligare arbetssätt

Arbeta mellan verktyg

Copilot finns tillgänglig i flera applikationer men är kopplad till samma databas. Detta gör att användaren enkelt och sömlöst kan röra sig mellan de olika applikationerna.

Exempelvis kan en säljrepresentant inför ett kundmöte i Teams skapa en sammanfattning av mailkonversation från Outlook. Personen får då tillgång till de viktigaste händelserna inför mötet och kan då med större förtroende och professionalism möta kunden.

Copilot Startpaket

– Kom igång på rätt sätt

Amanzia har satt ihop ett koncept för hur Copilot redan från start används på ett så produktivt och ansvarsfullt sätt som möjligt.

Amanzia erbjuder ett paket där vi analyserar er verksamhet och tar reda på hur just ni bör planera inför Copilot. Detta inkluderar implementation, ramverk, utbildning och efterlevnad.

– Men det är väl bara att tuta och köra?

Nja – Exempelvis utgår Copilot från varje verksamhets egna databaser och informationskällor. Eftersom det är en chatrobot kan alla användare få tillgång till precis all tillgänglig data i verksamheten. Därför är det viktigt att skapa upp rätt ramverk och struktur kring användande, behörigheter och säkerhet.

Med Amanzias startpaket kommer ni på ett kontrollerat sätt igång med Copilot och säkerställer att ni har rätt förutsättningar för att utvecklas vidare i detta kraftfulla verktyg.

Kontakta oss för att komma igång med Copilot

Copilot i våra digitala plattformar

Microsoft 365

Copilot har ett stort och givet användningsområde inom ramen för Microsoft 365. Här nås Copilot via verktyg som Teams, PowerPoint, Excel, Word, Outlook m.m. Skapa nya dokument och ta fram sammanfattningar och presentationer med ett enkelt knapptryck.

Dynamics 365

Copilot ger Dynamics 365-användare förslag på nästa steg samt insiktsfulla förslag och analyser baserat på data som exempelvis tidigare konversationer med kunden. På så vis möjliggörs ett helt nytt och förbättrat arbetssätt för användare av moduler inom Dynamics 365.

Power Platform

Microsofts verksamhetsnära tjänster får en helt ny och effektiv upplevelse med Copilot. Allt från att skapa appar i Power Apps eller flöden i Power Automate till nya insiktsfulla rapporter i Power BI. Med Copilot görs detta enkelt genom att beskriva vad du är ute efter.

Kontakta oss

Hör av er direkt!

Mikael Lundgren, CEO
mikael.lundgren@amanzia.se
+46 736 46 86

© Copyright - Amanzia 2024