Amanzia välkomnar en trygg och jordnära utvecklare från norr


Läs merKontakta Oss

AMANZIA HÄLSAR FREDRIK ERIKSSON VÄLKOMMEN I ROLLEN SOM UTVECKLARE MED FOKUS PÅ DYNAMICS

Fredrik är en uppskattad systemutvecklare som med sin genuina framtoning skapar drivkraft och trygghet i varje leverans.
Fredrik har en bred bakgrund inom utveckling, arkitektur och kravfångst. Han trivs både med agila projekt och mer traditionella leveranser och har god erfarenhet av förvaltning och support.

Jag är väldigt glad att vara en del av Amanzia-teamet. Mycket av värdet för mig handlar om att tillhöra ett härligt gäng med hög kompetens, bra kamratskap och en stabil värdegrund, säger Fredrik

Som person är Fredrik lugn och genuin med en pragmatisk och positiv framtoning som vittnar om en trygg norrlänning med båda fötterna på jorden.
På fritiden finner Fredrik både ro och uppladdning i ett aktivt friluftsliv fyllt av vandring och fiske. Vare sig skogen badar i sommarsol eller vilar under ett tjockt snötäcke tar sig Fredrik ut i det fria för att uppleva närheten till naturen.

Fredrik är en sådan person man snabbt fattar tycke för. Med sitt skarpa sinne, lågmälda humor och brinnande intresse för utveckling passar han perfekt som Amanzian. Vi är stolta och glada att Fredrik hänger på vår spännande resa som precis har börjat, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia

Hjärtligt varmt välkommen Fredrik som idag fredagen den 22 oktober gör sin första arbetsdag på Amanzia!

© Copyright - Amanzia 2024