Vikten av en bra start

Amanzia har flera medarbetare från yrkeshögskola och andra eftergymnasiala utbildningar. Därför vet vi hur viktigt första jobbet är, att det är en rolig arbetsplats som erbjuder rätt utvecklingsmöjligheter och schyssta arbetsvillkor.

Du är i slutskedet av din utbildning och det är nu dags att börja på det allra första jobbet med dina nyvunna kunskaper. – spännande och kanske lite läskigt!
Självklart är detta ett viktigt beslut där du ibland hamnar i valet att ta första bästa erbjudande eller att omsorgsfullt och metodiskt gå igenom alla de bolag/organisationer du skulle vilja vara på.

Alla arbetsgivare har sin för- och nackdelar vilka alla påverkar din utveckling på olika sätt:
– En högre grad av trygghet kan innebära en risk att du inte får utföra tillräckligt varierande arbetsuppgifter vilket hämmar din utveckling.
– En lägre grad av trygghet i bolaget leder till ökad risk för kortvarig anställning men å andra sidan kan få en snabbare utvecklingskurva.

På Amanzia är vårt mål att kunna erbjuda en ”sweet-spot” där den nyexaminerade snabbt får komma ut på krävande uppdrag med högt ansvarstagande samtidigt som det hela tiden finns stöd runt omkring med mentor och seniora hjälpsamma konsulter.

Nicklas Arnesson blev klar från Nackademin år 2016 och kan idag titulera sig senior testledare. Nicklas är mycket uppskattad av kunder och kollegor.

Med erfarenhet från sin egen utveckling vet Nicklas vad som krävs för att så snabbt som möjligt omsätta sina teoretiska kunskaper i praktiken och accelerera sin utveckling.

Det handlar om att få ut den nyexaminerade i utvecklande projekt med relevant stöd från erfarna kollegor. Det är viktigt att ansvar och utmaningar hamnar på rätt nivå och maximerar individens potential.

“Jag skulle tycka att det vore riktigt roligt att få dela med mig av mina erfarenheter och stötta er i den resan som ni har framför er.”  Nicklas Arnesson

Låter det spännande att utvecklas i en miljö med vass kompetens och grym energi där dina kollegor är ödmjuka och hjälpsamma och verkligen bryr sig om dig som individ?

Skicka ditt CV eller kontakta Nicklas redan idag!

Vi tar även emot ansökningar för praktik.

Ställ en fråga till oss

Direktkontakt:

Nicklas Arnesson, Test- & DevOps Specialist

0704974233

nicklas.arnesson@amanzia.se