RAMIN JAFARI

PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR RAMIN JAFARI, VÅR NYA PRICKSÄKRA PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Vår nya praktikant Ramin har gjort en imponerande resa. Från IT-koordinator på ett företag i Iran till utveckling i C# och Power Platform. Med en beslutsamhet och en stor portion nyfikenhet är nu Ramin på gång att avsluta sin uppsats i datorvetenskap från Linnaeus Universitet i Småland. Målet är att bli en vass och uppskattad konsult som utvecklar verksamhetslösningar.  

Jag är väldigt exalterad och glad över att starta min resa som Power Platform-utvecklare hos Amanzia. Det märks att det är ett snabbt växande bolag med mycket kompetens och erfarenhet. Gänget på Amanzia ger verkligen ett varmt välkomnande till alla nya kollegor, något jag redan fått uppleva, säger Ramin. 

När Ramin inte lär sig allt som finns kring utveckling hittar han flow och harmoni på snowboarden när han susar nedför backen. På sommaren hoppar han helst i badshortsen, tänder grillen och umgås med familj och vänner. Ramin har även ett stort intresse för prickskytte och skjuter gärna lerduvor som ett sätt att träna på fokus och precision, två viktiga ingredienser i livet som utvecklare.
  

Ramin gör sin praktik hos oss samtidigt som han skriver sin uppsats i Datorvetenskap. Det är en inspirerande prestation och hans drivkraft och nyfikenhet lyser igenom i hans sätt att vara. Det är väldigt roligt att ha Ramin hos oss, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Ramin påbörjade sin praktik i mars och den löper till slutet av maj.

Välkommen Ramin! 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024