LINN JOHANSSON

PRAKTIKANT INOM .NET & CMS

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR VÅR PRAKTIKANT SOM BIDRAR MED FÄRGSTARK UTVECKLING

Amanzia säger varmt välkommen till Linn Johansson, praktikant från Nackademin som läser webbutveckling .NET och CMS. Linn kommer att ingå i vårt praktikprogram under fem månader och vi ser mycket fram emot att följa hennes utveckling.

Linns intresse för programmering började hos teleoperatören Vimla där hon fick ett infall att lära sig hur den bakomliggande tekniken fick hela verksamheten att fungera. Hennes nyfikenhet resulterade i en plats på Nackademin där hon upptäckte att området passade hennes vilja att alltid ligga i framkant. Nu är planen att fortsätta att utvecklas inom programmering.

Det ska bli så kul att ha min praktik hos Amanzia. Jag ser fram emot att lära känna kulturen och bli en del i gänget och samtidigt dra nytta av mina kollegors erfarenhet inom utveckling” säger Linn.

På fritiden släpper hon gärna lös fantasin på canvasduken där akrylfärger får ge utlopp för hennes skaparkraft och kreativitet. Med en stadig pensel ser hon till att gå från en blank canvas till en sammanhängande slutprodukt vilket är något Linn tar med sig in i rollen som utvecklare.Linn kopplar gärna av ute i naturen på skogspromenader med vänner och familj. Aktiviteter som styrketräning och dans har även en central plats i Linns hjärta.

Linn påbörjar sin praktiska resa med oss med målet att bli en fulländad utvecklare. Det är jätteroligt att hon har valt Amanzia för sin praktik och jag är övertygad om att hon kommer att trivas i vårt härliga gäng” säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Vi hälsar Linn varmt välkommen till hennes praktik som börjar nu i december.

 

 

© Copyright - Amanzia 2024