JESSICA SÖDERBACK

PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Läs merKontakta oss

AMANZIAS NYA PRAKTIKANT MED UTVECKLING I FOKUS!

Jessica håller på och studerar till webbutvecklare .NET på EC Yrkeshögskola. En bred utbildning som innefattar både backend och frontend. Hon kommer att spendera de närmaste veckorna som praktikant på Amanzia med målet att förbereda sig för konsultrollen i en utvecklande och dynamisk miljö. 

Jessica har under de senaste åren arbetat inom vården, ett område som kräver disciplin, noggrannhet, samarbete och kommunikation. Egenskaper som hon kommer ha stor nytta av när hon nu rör sig vidare mot en karriär inom IT. 

Jessicas intresse för IT började i tidig ålder när hon knåpade ihop hemsidor i programmet Frontpage. Det har sedan dess alltid funnits en dragningskraft till magin kring IT-utveckling och idag är hon redo att omvandla hennes fritidsintresse till en karriär inom IT. 

 – Jag ser mycket fram emot att göra min praktik hos Amanzia, det ska bli kul att få se hur det yrke jag hittills bara studerat fungerar i verkligheten. Jag ser fram emot att kasta mig in i olika uppgifter, att få omsätta mina kunskaper i praktiken och lära mig från allt duktigt folk på Amanzia, säger Jessica.

På fritiden tycker Jessica om att fotografera och har under större delen av sitt liv haft intresset att fånga ögonblick i vackra motiv. Att med ett finslipat detaljsinne tålmodigt jobba med vinklar och fokus är något hon tar med sig in i rollen som problemlösande utvecklare. 

När hon inte fotograferar tycker Jessica om att röra på sig genom att träna, ta promenader och umgås med vänner. 

 – Jessica kommer in som första praktikant från EC Utbildning vilket kommer att vara jättespännande. Jessica är engagerad, lugn och metodisk och kommer att passa bra in i vårt gäng. Vi är glada att Jessica valt att göra sin praktik hos oss, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Vi önskar Jessica varmt välkommen till hennes praktik som startar idag, den 26e september

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024