SYSTEMUTVECKLARE

ALEXANDER JAKOBSSON

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR EN UTVECKLARE MED INTRESSE FÖR VATTEN OCH SINNE FÖR STRUKTUR

Amanzia är glada att ta emot Alexander Jakobsson i rollen som systemutvecklare.Alexander är en rutinerad utvecklare med erfarenhet från en mängd projekt där han haft skilda ansvar inom system- och applikationsutveckling samt e-tjänster. På Amanzia blir det initialt fokus på .NET och Microsoft Dynamics.

Intresset för utveckling väcktes redan i unga år genom att Alexander byggde hemsidor och skapa animationer med kompisarna. Denna spännande värld växte över tiden och ledde snart in honom till en karriär som utvecklare.Jag är mycket intresserad av utveckling och det ska bli riktigt spännande att komma till Amanzia och få bidra med det jag kan och samtidigt fortsätta utvecklas inom området. Det känns väldigt roligt, säger Alexander.

Att Amanzia härstammar från ordet amanzi som betyder vatten på språket Zulu gör inte saken sämre då Alexander älskar att tillbringa sin fritid med bland annat olika vattenaktiviteter i hav och sjöar. Alexander hittar även energi och avkoppling genom att spendera tid med familjen eller genom att skriva och spela musik.

Alexander kommer in och stärker vår grupp med drivna utvecklare vilket är väldigt roligt. Det är ett spännande och expansivt område och han kommer passa in perfekt i vårt härliga gäng, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Vi hälsar Alexander varmt välkommen som arbetar sin första dag hos oss idag – den 20e januari.

 

 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024