OLIVER MATTA

PRAKTIKANT INOM INFRASTRUKTUR

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR VÅR NYA PRAKTIKANT MED SMAK FÖR KUNSKAP

Varmt välkommen säger vi till Oliver Matta som studerar till infrastrukturspecialist på Nackademin. Han kommer att spendera de närmaste 2 månaderna som praktikant på Amanzia. Målet är att Oliver ska växa i en utvecklande och utmanande miljö med fokus på infrastruktur tillsammans med våra experter.

Med en bakgrund som utbildad kock är Oliver van att leverera hög kvalitet under tighta deadlines. Oliver är noggrann och har öga för detaljer. Samtidigt är han van att snabbt skapa sig en känsla för helheten och systematiskt arbeta sig fram mot slutmålet. Från livet som kock tar Oliver med sin leveransförmåga och sitt strukturerade arbetssätt in i rollen som infrastrukturspecialist.

 – Det ska bli väldigt kul att få göra min praktik hos Amanzia. Jag vet att det finns bra kompetens inom infrastruktur som jag kommer att lära av och få inspiration från. jag ser verkligen fram emot en rolig period, säger Oliver.

Olivers intresse för IT odlades redan under uppväxten. Med en pappa som varit aktiv i branschen i drygt 30 år så har teknik och innovativa lösningar ofta blivit diskuterade runt frukostbordet. Det är därför naturligt att Oliver nu väljer att ge sig in i IT-världen efter den givande resan som kock.

– Oliver har ett starkt IT intresse och som person är han nyfiken, metodisk och hjälpsam vilket passar bra i rollen som infrastrukturspecialist. Vi är glada och stolta att Oliver har valt att göra sin praktik hos oss, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia

Vi önskar Oliver varmt välkommen till praktiken som startar i januari.

© Copyright - Amanzia 2024