VÄLKOMMEN MALIN ROOS

PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR VÅR NYA PRAKTIKANT SOM GILLAR SAMMANSVETSADE TEAM

Som en del av sin utbildning till .NET-utvecklare på Nackademin har Malin valt att göra sin praktik på Amanzia. Hon kommer att få kunskapsöverföring på en mängd olika sätt och involveras i både interna och externa utvecklingsprojekt. Praktiken kommer att innefatta allt från back-end och front-end till att dyka ned i Microsoft Dynamics spännande värld. Målet är att Malin ska växa som utvecklare, konsult och individ och samtidigt kunna bidra med sina erfarenheter från tidigare arbetsliv.

Hennes bakgrund sträcker sig långt förbi IT-sektorn där hon bland annat arbetat som svetsare. Hon var med i alla möjliga projekt med allt från tung industrisvetsning till hantverkssmide. Även om lågan fortfarande brinner starkt för svetsning har Malin nu en tydlig målsättning att etablera sig som systemutvecklare och IT-konsult.

Det ska bli så himla spännande att komma in och praktisera hos Amanzia. Jag har haft ögonen på bolaget ett tag och det var mitt förstaval för praktiken, så det är bara superkul att få komma in till vad som verkar vara ett härligt gäng, säger Malin

Malin är engagerad och självgående med en naturlig fallenhet för problemlösning. Att först planera och sedan kreativt sätta samman kod och få utmanande delar att hänga ihop är något som hon har med sig från sin tid som svetsare. Hon har heller inga problem om det börjar hetta till i projekten.

När Malin tar paus letar hon sig gärna ut i naturen för att koppla av, vilket tillsammans med gaming är hennes främsta fritidsintressen.

Vi är glada och tacksamma att Malin valt Amanzia för sin praktik. Hon kommer med sin genuinitet och positiva inställning passa in väldigt bra hos oss. Hon startar därmed sin resa mot att bli en fullfjädrad utvecklare med fokus på Azure och Dynamics, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia


Malin påbörjar sin fem månader långa praktik nu i november.

Välkommen Malin!

 

 

© Copyright - Amanzia 2024