SOLUTIONS ARCHITECT & APPLICATIONS SPECIALIST

DYNAMICS 365 & POWER PLATFORM

Läs merKontakta oss

ZEKE PRANJIC

Amanzia firar en tidig julklapp i form av Zeke Pranjic – Solutions Architect och Applications Specialist Dynamics 365

När Zeke inte extraknäcker som jultomte (Ja skägget är äkta vara) levererar han ständigt nya lösningar och projekt till kunderna. Zeke har flera års erfarenhet i ryggen inom Power Platforms och Dynamics 365, och hans förmåga att vara noggrann med detaljerna och samtidigt se helheten gör honom väldigt uppskattad i projekten.

Zeke bidrar med en stark arbetsmoral och hög disciplin, något han ha tagit med sig från MMA En kampsport som kräver kreativ problemlösning, snabba reaktioner och uthållighet. Att ligga steget före och leverera resultat och affärsnytta kännetecknar allt som Zeke är involverad i. Att han sedan sprider glädje med sitt goda humör och varma skratt gör inte saken sämre.

Vi vet att kunderna uppskattar trygghet och säkra leveranser, något som är Zekes signum. Hans erfarenhet och breda kompetens gör Zeke gångbar i många olika sammanhang. Dessutom vet vi att han alltid står pall oavsett om han är i ringen eller mitt uppe i en kritisk leverans, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Jag ser fram emot att bygga något riktigt riktigt bra tillsammans med ett stabilt och magiskt gäng.. När möjligheten att haka på Amanzia dök upp var det en självklarhet att tacka ja. Redan nu märker vi ett väldigt stort intresse från både kunder och tidigare kollegor, säger Zeke.

Vi tackar ödmjukast för bästa julklappen och välkomnar Zeke till Amanziafamiljen.

 

 

© Copyright - Amanzia 2024