AMANZIA VÄLKOMNAR

CLOUD SOLUTION SPECIALIST

Läs merKontakta oss

VI HÄLSAR GLÄDJESPRIDAREN WILLIAM ÄRLEMALM VARMT VÄLKOMMEN TILL AMANZIA

I rollen som Cloud Solution Specialist tillför William bred kompetens inom Microsoft Modern Workplace. William är en konsult som alltid gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda. Med ett hjärta av guld, personligt engagemang och ett stort leende är det lätt att gilla William. Han kommer senast från en roll som driftarkitekt där han bl.a. ansvarat för Microsoft 365, Dynamics 365 och Power BI.

– Jag ser fram emot nya utmatningar med fullt fokus på Microsoft Azure. Med ett tryggt och härligt gäng i ryggen får jag möjligheten att vidareutveckla min specialistkompetens inom Cloud, säger William.

När William inte löser kniviga utmaningar hos kunderna så tar han på sig kängorna och hämtar kraft ute i naturen. Vildmarkslivet ger värdefulla erfarenheter som han har stor nytta av i sitt konsultarbete. För William är det därför naturligt att ha slutmålet i sikte och på ett metodiskt och envist sätt ta sig igenom tuffa hinder utan att missa viktiga detaljer – alltid med ett glatt humör och positiv inställning.

– William är en viktig förstärkning i vår satsning på Modern Workplace och Azure där vi märker av en allt större efterfrågan. William passar perfekt in i gänget med sin positiva och hjälpsamma attityd och vi kommer att göra allt för att stötta hans fortsätta utveckling i molnet, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Både vi och kunderna ser mycket fram emot mitten på februari då William startar upp sin nya resa i Amanziafamiljen.

 

 

© Copyright - Amanzia 2024