JENNIFER LARSSON

VERKSAMHETSUTVECKLING

Läs merKontakta oss

AMANZIA HÄLSAR VÅR NYA VERKSAMHETSSTJÄRNA JENNIFER LARSSON VARMT VÄLKOMMEN!

Jennifer är en erfaren verksamhetsutvecklare och förändringsledare som älskar att utveckla och inspirera människor och organisationer. Hon kommer senast från en roll som produktägare av Dynamics 365. Hon är van att utifrån kundens behov och krav maximera värde och nyttja möjligheterna i plattformen.

Jennifer är också en rutinerad förändringsledare där hennes tydliga och inkännande ledarstil bidrar till uppskattade leveranser av små och stora projekt.

Som person är Jennifer varm och trygg. Hon finner motivation och glädje från att driva på och utveckla såväl medarbetaren som verksamheten. Jennifer besitter även ett väldigt skarpt detaljsinne och är samtidigt en fena på att se helheten, en kombination som gör henne uppskattad hos kunder såväl som medarbetare.

– Jag är väldigt exalterad över att påbörja ett nytt kapitel på min resa. Det är en fin tid jag lämnar bakom mig när jag nu går vidare i karriären och jag känner mig väldigt peppad att ansluta till ett snabbväxande och proffsigt bolag som Amanzia, säger Jennifer

Jennifer har en kreativ ådra och ett starkt behov av att skapa och utveckla, både i arbetslivet och privat. Hennes intresse för fotografering ger henne en känsla av frihet. Mål och mening faller på plats när hon fångar en bild som uttrycker mer än vad som kan uttryckas i ord.

Jennifer har även ett stort intresse trädgårdsdesign. Att med finkänslighet och balans forma en helhet av noga genomtänkta detaljer och sedan se det växa och utvecklas till ett slutresultat ger henne stor tillfredsställelse. Något hon tar med sig in i rollen som verksamhetsutvecklare och förändringsledare.

Vi är stolta och glada att Jennifer blir en del av Amanzia. Hon är erfaren, skarp och har en varm och härlig personlighet som kommer att landa fantastiskt bra hos oss. Hon kommer tillföra mycket till vår organisation och våra kunder, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia

Jennifer startar upp i början på augusti. Fram till dess önskar vi henne en skön och härlig sommar!

Varmt välkommen!

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2022