SIMONE SVEDIN

Verksamhetskonsult

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR SIMONE SVEDIN, VÅR NYA JORDNÄRA VERKSAMHETSSTJÄRNA

Simone är en naturlig brygga mellan verksamhet och teknik. Hon är lösningsorienterad, positiv och kommunikativ när hon rör sig vant i alla delar av en organisation. Hon kommer närmast från en roll där hon både kravställt och ansvarat för implementationer och efterföljande förvaltning. 

Simone har ofta olika roller i projekten vilket gör att hon har stor förståelse för projektgruppens olika uppgifter och utmaningar. Hon har en förmåga att snabbt sätta sig in i verksamhetens strategi och hur tekniska lösningar kan uppfylla målbilden. Att därefter kavla upp ärmarna och ansvara för införandet gör Simone till en mycket uppskattad verksamhetskonsult. 

Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba Amanzia där det finns både bekanta och nya härliga kollegor. Det känns otroligt roligt och inspirerande att få möjligheten att bidra och vara en del av Amanzias fortsatta resa, säger Simone

Simone är uppvuxen och bosatt i Sundsvall och har alltid känt en stark dragningskraft till naturen. När hon kan ger sig Simone gärna ut och vandrar i fjällen eller i skogen vare sig är vått eller torrt. Hon har bestigit Sveriges högsta berg två gånger vilket säger något om hennes dragning till utmaningar och naturupplevelser. Att sätta mål och systematiskt jobba steg för steg för att till slut nå toppen är en egenskap som gör Simone populär bland både kunder och medarbetare. 

Det är väldigt roligt att Simone har valt att komma till Amanzia och forma vår framtid tillsammans med resten av gänget. Hennes lokalisering gör att vi stärker och kan vidareutveckla vår närvaro i Sundsvall, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Simone har alltid haft ett stort teknikintresse och startade sin resa i IT-världen 2013 när hon började som supporttekniker. Sedan dess har har hon med hjälp av sitt engagemang och starka driv axlat utmaningar i ett antal olika roller. Hon nyttjar dagligen digitalisering och IT för att förenkla och förbättra arbetssätt och skapa en mer effektiv verksamhet. Nu tar hon sin erfarenhet med sig i sin fortsatta resa med Amanzia. 

Varmt välkommen! 

Simone börjar på Amanzia den 9e januari. 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024