AMANZIA FÖRSTÄRKER MED SENIOR CLOUD SPECIALIST, DYNAMICS 365 & DEVOPS


Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR SIMON ÄRLEMALM SOM EN NYCKELSPELARE I LAGET

Simon är en erfaren affärskonsult inom Dynamics 365 och Power Platform. Han har även ett stort intresse för test och kvalitetssäkring där han förbättrar samarbete, kommunikation och kvalitetssäkring i leveransen. I rollen som Senior Cloud Specialist kommer han att hjälpa kunderna att förbättra arbetssätt och kvalitet i verksamhetsprocesserna.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla min specialistkompetens inom Cloud i en miljö som jag stormtrivs i. Alla i teamet är extremt kompetenta och kulturen präglas av hjälpsamhet och omtanke. Vi ställer helt enkelt upp för varandra och för kunden i alla väder, säger Simon.

Förutom en bred kompetens från Dynamicsplattformen tar Simon med sig en passion för laganda och samarbete, en erfarenhet som kommer från många timmar på volleybollplanen där allt bygger på samspel och timing. Att strategiskt lägga upp en plan, se till att leveransen fungerar och löpande följa upp och finslipa detaljer är väsentligt för både volleybollaget och Amanzia.

– Simon är en utpräglad lagspelare och bidrar med erfarenhet och kunnande inom test- och kvalitetsarbete och är en väldigt uppskattad konsult hos våra kunder. Med sin positiva inställning och sitt trygga lugna sätt vägleder han kunderna även genom tuffaste projekten och ser alltid till att smasha in bollen vid rätt tillfälle för att säkra leveransen, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia

Som Senior Cloud Specialist är Simon en nyckelspelare hos Amanzia där han kommer att hjälpa kunderna att förbättra arbetssätt och kvalitet i verksamhetsprocesserna.

Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet inom test- och kvalitetssäkring för att hjälpa kunderna på sina molnresor. Amanzia ger mig de möjligheter och utmaningar jag behöver för att växa både professionellt och privat, avslutar Simon

Välkommen Simon till Amanziafamiljen!

 

 

© Copyright - Amanzia 2024