STORFÅNGST AV AMANZIA!

TEST- & DEVOPS SPECIALIST

Läs merKontakta Oss

AMANZIA VÄLKOMNAR NICKLAS ARNESSON

Amanzia har fått en storfångst på kroken i form av Nicklas Arnesson som går in i rollen som Test & DevOps specialist hos oss på Amanzia.

Nicklas är en erfaren testledare och certifierad scrum master med sinne för kvalitet och detaljer. Nicklas stora erfarenhet inom effektivisering av leveransprocesser, kvalitet och testarbete är uppskattad hos både kunder och kollegor.

Nicklas trivs i situationer där utmanande uppgifter ska lösas under tuffa förhållanden men oftast löser Nicklas det redan på förhand med god planering, kommunikation och samarbete.

Den här möjligheten kunde jag bara inte tacka nej till. Amanzia är ett supergäng med grymt härliga och kompetenta personer. Det ska bli fantastiskt att bidra till den nya resan som vi har startat tillsammans. Jag är övertygad om att jag kommer trivas som fisken i vattnet på Amanzia, säger Nicklas.

Något som kännetecknar Nicklas är hans förmåga att tålmodigt hålla fokus på uppdraget och leverera hög kvalitet i varje detalj, egenskaper som har formats under många timmars fiske i sjöar, älvar och hav. Med sitt intresse för fiske, djur och natur tillbringar Nicklas sin lediga tid nära ett vattendrag så ofta han kan.

 – Nicklas passar väldigt bra in i vår satsning på kvalitets- och leveransprocesser med betoning på DevOps. Nicklas har alltid koll på läget och är mycket uppskattad hos kunderna för sin metodiska lösningsorientering och varma framtoning, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia Consulting

Vi hälsar Nicklas varmt välkommen med start i början på februari.

© Copyright - Amanzia 2024