MAJA ENOKSSON

PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Läs merKontakta oss

VÄLKOMMEN MAJA ENOKSSON – SPORTÄLSKANDE PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Maja Enoksson studerar .NET-utveckling på Nackademin och kommer att spendera de nästkommande månaderna som praktikant på Amanzia. Målet är att hon ska bygga vidare på sina kunskaper och vidareutvecklas genom bred praktisk erfarenhet från både interna och externa projekt. 

Maja har en bakgrund inom serviceyrket där hon haft olika roller inom restaurang, events och reception. Med sin nya riktning mot IT-världen är hennes erfarenheter inom service och kundbemötande något hon kommer ha stor nytta av i konsultrollen. 

Maja har alltid haft ett intresse för problemlösning och matematik – styrkor som hon har önskat kunna applicera mer i sin vardag. Efter att ha funderat och sett sig om insåg hon att programmering verkade nära förknippat med dessa två områden. Hon började då plugga på Nackademin, och efter drygt ett års studier känner hon definitivt att det var rätt beslut.

– Det ska såklart bli väldigt kul att komma ut och äntligen få se hur det faktiskt är att jobba med IT. Men jag är framför allt glad över att få göra min praktik på Amanzia. Jag fick en otroligt bra känsla av gänget på Amanzia som var med på branschdagen, väldigt öppna och härliga personer, sådana man vill ha som kollegor. Min känsla bekräftades även när jag var uppe och hälsade på kontoret, vilket fantastiskt gäng, säger Maja 

 

Maja älskar sport och träning. Som liten fick hon testa på det mesta men fastnade för golf vilket tog fullt fokus fram till slutet på gymnasiet. Efter golfkarriären hamnade Maja i Åre under 4 års säsongsarbete där det blev mycket snowboard, längdskidor och downhill-cykling. Därefter skiftade träningen till mer distanslöpning och gym, vilket ledde till att hon kunde bocka av en svensk klassiker från sin bucket-list. Numera är Maja helt inne i padel där hon är en kraft att räkna med. 

Varmt välkommen säger vi till Maja som börjar den 14 november.  

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024