Leo Wigle

Verksamhetskonsult

Läs merKontakta oss

VI PÅ AMANZIA ÄR STOLTA FÅ ATT VÄLKOMNA VÅR NYA VERKSAMHETSKONSULT LEO WIGLE!

Leo har flera års erfarenhet som analytisk verksamhetskonsult. Förutom planering, genomförande och uppföljning har Leo förmågan att datamodellera och visualisera. Detta ger kunderna nya infallsvinklar och perspektiv, som i sin tur leder till väl underbyggda beslut.

Leo är en mycket uppskattad konsult där han agerar brygga mellan teknik och användare vilket skapar affärsnytta och effektivitet i verksamheten.

När Leo gick i fjärde klass fick han en tidig introduktion i IT-världen när hans mamma anmälde honom till en kurs för att konfigurera och förbättra användarupplevelsen i Windows. Därmed kan man lugnt säga att Leo sedan länge är bekväm med Microsofts olika produkter och tjänster.

Leo fick sin professionella start som IT-konsult efter en CRM-utbildning på Nackademin. Som konsult insåg Leo snabbt att det som intresserade honom mest var datahantering och lagring i CRM samt hur denna kombineras med andra informationskällor.

– Jag är supertaggad på att börja på Amanzia. Jag känner redan många där sedan tidigare då CRM-världen är relativt liten. De som jobbar på Amanzia är otroligt kompetenta inom sina respektive områden. De har alltid visat stort driv och engagemang har dessutom väldigt inbjudande personligheter. Det säger mycket om vad Amanzia är. Ett företag där måndag aldrig känns som en måndag utan ännu en dag där man går med lätta steg till jobbet, säger Leo

Leo är en fysiskt aktiv person som helst laddar batterierna genom att svettas på mattan under ett thaiboxningspass eller att lyfta tunga vikter på närmaste gym. Träningen är en form av meditation som skapar lugn och ordning på hjärnkontoret när mycket tid spenderas framför skärmen. Utöver träning umgås han mycket med sin familj och sin högt snarkande hund Maggan.

– Det är roligt och väldigt uppskattat att Leo ansluter till oss på Amanzia. Vi känner honom sedan tidigare och vet att han kommer passa fantastiskt bra in i gänget. Han kommer även tillföra värdefull kompetens och förstärka vår kultur. Vi ser verkligen fram emot att ha honom hos osssäger Mikael Lundgren, VD Amanzia

Leo börjar på Amanzia den 5 september.

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024