ISABELLE ERIKSSON

VERKSAMHETSKONSULT

Läs merKontakta oss

AMANZIA SÄGER VARMT VÄLKOMMEN TILL ISABELLE ERIKSSON, VÅR NYA VERKSAMHETSKONSULT SOM SKAPAR LUGN I STORMENS ÖGA

Isabelle kommer senast från en central verksamhetsposition med inblick och erfarenhet från bland annat förvaltningsledning, projektledning, produktägande samt krav- och testledning. Hon tycker om att arbeta i utmanande projekt och har ansvarat för det mesta inom förvaltningsprocesser, planering, och kravarbete.

Isabelle är uppskattad för sin förmåga att ständigt leverera hög kvalitet genom att engagera och motivera sin omgivning. Med en lika energisk som positiv framtoning håller hon i tyglarna medan hon styr projekten i rätt riktning.  

 – Det ska bli väldigt roligt att slå följe med Amanzia. Det blir ett nytt kapitel för mig och det är spännande att axla en ny roll med mycket ansvar med allt vad det innebär. Det finns ett även stort musikintresse i gruppen vilket passar mig perfekt, säger Isabelle

Förutom förvaltningsledning och kravarbete älskar Isabelle att gå på konserter och se artister spela live. Isabelle älskar känslan i atmosfären när hon är placerad mitt i stormens öga under stunder av organiserat kaos. Hon är fullt fokuserad i nuet och samlar kraft och positiv energi till hennes arbete som verksamhetskonsult.
Isabelle har även en konstnärlig ådra som hon får utlopp för genom att skapa olika mönster och motiv. Här nyttjar hon sin förmåga att skapa vision och målbild samtidigt som hon visar tålamod och fokus.

Vi är väldigt glada att Isabelle har valt att hänga på oss i vår resa. Med sitt glada humör och energiska sätt kommer hon passa perfekt in hos oss genom att förstärka kompetensen och bidra till företagskulturen, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Isabelle börjar den 23e maj och vi ser mycket fram emot att ha henne hos oss och bli en del av vår fortsatta utveckling.  
 
Varmt välkommen Isabelle! 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024