VÄLKOMMEN

ANNA KÄMPE

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR ANNA KÄMPE – VÅR NYA VERKSAMHETSSTJÄRNA

Anna Kämpe är verksamhetskonsult och arbetar med verksamhetsanalys, kravledning, lösningsdesign, systemanpassning och förvaltningsledning. Hon har god erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 och balanserar skickligt i gränslandet mellan verksamhet och system där hon trivs med att utveckla kundernas verksamheter med hjälp av smarta IT-lösningar.

Anna är en riktig lagspelare med en stark drivkraft att alltid leverera kundnytta. Förmågan att se organisationsbehov och att ställa det i linje med beställarnas efterfrågan gör henne till kundens Kämpe.

Hennes goda analys- och kommunikationsförmåga bidrar till att hon snabbt kan sätta sig in i olika verksamheter och identifiera både behov och lösningar.

– Jag ser fram emot att få arbeta med några av branschens vassaste Dynamics-konsulter i en arbetsmiljö där man på ett genuint sätt tar hand om varandra och löser utmaningar tillsammans, Anna Kämpe

Anna är uppvuxen vid de lugna vattendragen i de småländska skogarna, vilken ger henne både lugn och en känsla för riktning i allt hon tar sig för. Hon hittar sin avkoppling på landet där odlingar och svampjakt med familj och vänner står högt i kurs. På vattnet kalibrerar hon sin balans och fokus vilket ger energi och kraft i kommande projekt.

 

 

– Anna är en klart lysande stjärna och vi är väldigt glada över att hon har valt att fortsätta sin resa med oss på Amanzia. Hennes erfarenheter och fantastiska personlighet passar perfekt in i vår organisation, Mikael Lundgren, VD Amanzia

Varm välkommen säger vi till Anna som börjar på Amanzia 4 oktober. 

 

© Copyright - Amanzia 2024