ANN BJÖRKLUND

AFFÄRSUTVECKLARE

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR ANN BJÖRKLUND, VÅR NYA VATTENÄLSKANDE AFFÄRSUTVECKLARE

Ann har arbetat som säljare i nära 20 år och älskar att öppna upp nya dörrar och bygga relationer. Med en bakgrund som utbildare i Office-paketet vet hon precis hur viktig en effektiv användning av Microsofts molntjänster är för kunden. Ann vill alltid hjälpa kunderna med deras utmaningar och vill känna att hennes arbete ger ett partnerskap i en Win-Win situation.

Intresset för IT väcktes när Ann som sekreterare skaffade sig så bra koll på Office-paketet att hon fick visa kollegorna hur man gjorde. Med en naturlig pedagogik visade hon snabbt prov på starka läraregenskaper, vilket ledde till uppdrag som utbildare i Officepaketet och Microsoft 365.

För mig handlar försäljning om att hjälpa kunder med deras utmaningar och underlätta deras arbete. Med hjälp av all den kompetens som finns på Amanziakan jag fortsätta att utveckla både mig själv och kunderna. Jag ser verkligen fram emot den här resan, säger Ann

Som person är Ann positiv lagd med ett gott hjärta och en hög energinivå.  
Hon
känner en nära kontakt med vatten efter att ha växt upp på olika öar runt om Stockholm och bor idag på Resarö utanför Vaxholm.
Havet har alltid fascinerat Ann och när hon fyllde jämnt uppfyllde hon en dröm om att simma med delfiner i Atlanten. Ann gillar att resa och att få uppleva äventyr som exempelvis när hon hade närkontakt med en vithaj i Sydafrika.

När Ann vill koppla av pysslar hon gärna i trädgården oavsett väder. I övrigt spenderar Ann gärna tid med familjen som består av sin man Dick, sin dotter Felicia och fina Ceasar som är en bjässe till katt. 

Vi är glada att välkomna Ann till Amanzia-familjen. Hon är en relationssäljare med omfattande erfarenhet av Microsofts tjänster. Ann har en stark positiv energi och hennes kompetens och dynamiska arbetssätt kommer att stärka oss i vår fortsatta resa, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Varmt välkommen! 
Ann börjar på Amanzia den 14e augusti. 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024