AMANDA ÖSTERGREN

VERKSAMHETSPRAKTIKANT

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR VÅR PRAKTIKANT AMANDA ÖSTERGREN

Amanda studerar systemvetenskapliga programmet med inriktning affärs- och verksamhetsutveckling på Linnéuniversitetet. Programmet riktar in sig på systemutveckling, digitalisering, projektledning samt organisationsutveckling och effektivisering av processer, där de två sistnämnda är Amandas absoluta favoriter. 

Amanda fick upp ögonen för IT då hon har nära och kära som arbetar i branschen. Efter att ha lyssnat olika erfarenheter och historier kände hon att IT-världen borde passa henne perfekt. En snabbt växande bransch med stor potential och full av möjligheter till personlig utveckling gjorde valet av utbildning lätt. 

Jag tycker att det ska bli väldigt roligt och lärorikt att praktisera på Amanzia och få möjlighet att utveckla och praktisera mina kunskaper. Jag har fått en väldigt bra bild av Amanzia och tycker de verkar ha en härlig och varm kultur med mycket kompetens inom företaget, säger Amanda

Amandas största intresse är att resa och upptäcka nya platser. Direkt efter gymnasiet började hon backpacka runtom Asien med sina vänner. Därefter tog Amanda steget och flyttade utomlands då hon bodde i Australien i två år och Nya Zealand i nästan ett år. Att resa är för Amanda något av det mest givande hon kan göra och hon älskar att lära känna nya kulturer och människor. 

I övrigt tycker Amanda mycket om att vistas i naturen. Att vara ute i det fria laddar batterierna och ger värdefull energi inför hennes framtida stordåd i arbetslivet. 

Varmt välkommen! 

Amanda börjar på Amanzia den 28e augusti. 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024