ADAM TORSSELL

APPLIKATIONSKONSULT

Läs merKontakta oss

AMANZIA VÄLKOMNAR ADAM TORSSELL – APPLIKATIONSKONSULT MED MUSIK I HJÄRTAT

Adam har en bred bakgrund från arbetslivet där han bland annat jobbat som tågbesiktare, säljare och Art Director. Den största passionen har dock alltid varit design och IT. Han har skaffat sig en unik kompetens där hans känsla för användarvänlighet och färg och form är starka komplement i en annars teknisk värld. De senaste åren har Adam etablerat sig i IT-branschen som UX-designer, vilket i kombination med sitt intresse för verksamhetsutveckling öppnat många möjligheter.

Adam fick sin start inom IT där han som säljare på Elgiganten med fokus på ljud och bild blev konstant tillfrågad vid datorrelaterade problem. Adam insåg snabbt att han hade en naturlig känsla för IT och blev därför IT-rådgivare på Dustin. Genom att sedan ta steget och studera grafisk design och UX fick Adam sin start i IT-branschen. När han nu fått chansen att vidareutveckla sig som konsult på Amanzia var han inte sen att tacka ja.

Det känns roligt att börja på Amanzia för möjligheterna till personlig och professionell utveckling. Bolaget agerar i ett spännande branschsegment och människorna Amanzia verkar vara glada, omtänksamma och professionella, säger Adam

När Adam inte sysslar med design och IT går tankarna gärna över till andra intressen som film, träning, umgänge och resor. Närmast om hjärtat ligger dock passionen för musik vilket alltid har spelat en central roll för Adam. Redan när han gick i 9an producerade han musik, skrev texter och sjöng. Tack vare musiken har han varit med i rockband, deltagit i Idol och släpper numera sina egna låtar som soloartist.  

– Det gläder mig att Adam har valt att komma till Amanzia. Med honom ombord får vi ytterligare kompetens och blir starkare som grupp. Därmed kan vi erbjuda våra kunder ännu bredare tjänster, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Varmt välkommen! 
Adam började på Amanzia den 14e augusti. 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024