En Spännande Framtid med Nya Möjligheter

Amanzia står inför en spännande höst med nya projekt och en fortsatt utveckling av vår tillväxtresa. Just nu söker vi tre nyckelroller för att stärka vårt team och bidra till att våra projekt blir framgångsrika.

Verksamhetskonsult / Kravare, Microsoft 365 och infrastrukturspecialist och Lösningsarkitekt.

Dessa roller erbjuder unika möjligheter att bli en del av vårt dynamiska team tillsammans med härliga kollegor. Se nedan vad dessa tjänster innebär och varför Amanzia kan vara den perfekta platsen för din fortsatta karriärutveckling.

Verksamhetskonsult / Kravare

Som verksamhetskonsult och kravanalytiker på Amanzia kommer du ha en central roll i våra kundprojekt. Vi söker personer med ett starkt driv och engagemang och som trivs i gränslandet mellan teknik och verksamhet. Du kommer att vara ansvarig för kravanalys, förstudier, lösningsförslag och implementeringar av system och processer. Det är en roll som kräver analytisk förmåga, lyhördhet och en god kommunikativ förmåga.

Läs mer och ansök här:

Microsoft 365 och Infrastrukturspecialist

Amanzia söker efter fler Microsoft 365 – infrastrukturspecialister som kan hjälpa våra kunder att utnyttja kraften i Microsoft 365 och Azure. I denna roll kommer du att designa och implementera infrastrukturlösningar som sträcker sig främst över Microsofts infrastruktur i Windows, Azure Active Directory, säkerhet och allt övrigt kopplat till den moderna arbetsplatsen. Du kommer att bidra till att skapa robusta, säkra och skalbara system som stödjer digital transformation och verksamhetsutveckling.

Läs mer och ansök här:

Lösningsarkitekt

Som lösningsarkitekt på Amanzia kommer du att arbeta nära våra kunder för att leverera verksamhetslösningar som möter deras behov och affärsstrategi. Du kommer att vara involverad i analys, förstudier, lösningsförslag och implementeringar av system och processer. Rollen kräver erfarenhet av att arbeta med komplicerade systemlösningar och en mycket god förmåga att strukturerat samarbeta och kommunicera med kunder och kollegor.

Läs mer och ansök här:

En ocean av möjligheter

Vi ser fram emot att välkomna nya personer till vårt team som kan bidra med sin expertis och passion för att utveckla våra kunders verksamhet. Om du är intresserad av någon av våra lediga tjänster, tveka inte att kontakta oss så att vi tillsamman kan forma framtiden inom IT-branschen.

Välkommen till Amanzia – där din karriär och personliga utveckling står i fokus!

Kontakta oss