Senior Technical Consultant


Läs merKontakta oss

Roland ger Amanzia fortsatt vind i seglen

I sin roll som Senior Technical Consultant förstärker Roland vårt team inom affärsområde Digital Arbetsplats. I kundprojekten ansvarar Roland för att allt fungerar rent tekniskt, planerar, undanröjer hinder och skapar bästa möjliga förutsättningar för projektet.

Med ett vakande öga på horisonten släpper Roland aldrig taget om delmålen och detaljerna. Han ifrågasätter och ställer ofta de där besvärliga frågorna som ingen har tänkt på, vilket uppskattas av projektet och kunden.

Roland ställer upp i alla väder och är en kraft att lita på, både som kollega och konsult. I samband med driftsättningar, uppgraderingar och migreringar är det oftast små marginaler och lite utrymme för felsteg varför helhetstänk och erfarenhet blir extra viktigt.

På fritiden är Roland ständigt på jakt efter vindstarka förhållanden och den optimala platsen för full fart och höga hopp (rekordet just nu är +15 meter). Havet kan vara en stökig och utmanande miljö, precis som vissa projekt. Här kommer Rolands säkerhetstänk, planeringsförmåga och lösningsorientering väl till pass.

– Jag har alltid varit ivrig att lära mig mer och utvecklas, nu mer än någonsin med alla de möjligheter molnet ger. Jag ser fram emot att nu sätta ny kurs tillsammans med ett fantastiskt gäng. Att ordet Amanzia kommer ifrån just vatten gör att det känns ännu mer rätt eftersom jag själv har en sådan stark relation till havet, säger Roland

– Roland är analytisk och gillar att hitta konstruktiva lösningar på olika problem. Han är samtidigt ödmjuk och inlyssnande med en positiv inställning och har alltid en peppande kommentar eller ett skämt på lager. Det känns magiskt att få välkomna Roland ombord på Amanzia, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia.

Roland ansluter till Amanzia i mitten på februari.

Välkommen!

 

 

© Copyright - Amanzia 2024