Nyanställd utvecklare Maja Enokson

Från praktik till anställning

Läs merKontakta oss

Maja Enoksson – nyanställd utvecklare inom Power Platform och Dynamics 365! 

Maja började på Nackademins yrkesutbildning .NET 2021 och det senaste halvåret praktiserat på Amanzia. Nu i april är hon färdig och börjar sin anställning som utvecklare inom Power Platform och Dynamics.  

Under sin praktikperiod har Maja lärt sig att utveckla javascripts, Plug-ins och Azure functions. Hon har arbetat med att utforma, testa och implementera. Utöver detta har Maja även varit involverad i förvaltning och utveckling av flows samt hjälpt till med utvecklingen av function app. 

Detta säger Maja om sin tid på Amanzia: 

Jag har fått en mycket bättre förståelse för hur det är att jobba som utvecklare och skapa lösningar och produkter som är tydligt användbara och ger kundnytta.

Sen har det såklart varit roligt att få lära känna de härliga människorna på företaget som alla har varit så otroligt hjälpsamma. Det känns väldigt tryggt att veta när jag ska ut på mina första uppdrag att företag och kollegor alltid kommer att finnas vid min sida. 

Maja har utöver sina arbetsuppgifter utbildat sig inom Dynamics 365 och Power Platform vilket resulterat i en certifiering i PL-200 (Microsoft Power Platform Functional Consultant). Detta uppmärksammades stort under senaste månadsmötet där hon tog emot medalj och stående ovationer.

Läs mer om Maja i hennes personalpresentation HÄR! 

Vad säger VD, Mikael Lundgren

Maja är en sann glädjespridare och jag är övertygad om att hon med sin inställning och beslutsamhet kommer utvecklas till en fantastisk konsult. 

Vad ser du mest fram emot i framtiden på Amanzia? 

Just nu är jag mest nyfiken på hur det blir att komma ut på uppdrag och leverera kundprojektJag ser även fram emot att samarbeta med härliga kollegor och känna deras stöd. 

Varmt välkommen Maja till Team Amanzia! Vi är glada att ha dig med oss och ser fram emot att ta del av din arbetsglädje och härliga energi. 

© Copyright - Amanzia 2024