SENIOR SOLUTIONS ARCHITECT PÅ AMANZIA


Läs merKontakta oss

HANS LINDER – SENIOR SOLUTIONS ARCHITECT

Vi är mycket stolta att presentera Hans Linder i rollen som Senior Solutions Architect hos oss på Amanzia. 

Hans är en erfaren lösningsarkitekt med en gedigen kompetens inom ett brett spektrum av Microsofts olika erbjudanden. Hans har de senaste 20 åren gjort en imponerande resa och är ständigt nyfiken på nya områden inom Microsofts breda spektrum av tjänster och produkter. Hans har en otrolig lösningsförmåga tillsammans med ett ödmjukt och naturligt sätt att hjälpa och stötta. Det gör att såväl kollegor som kunder gärna vill ha honom vid sin sida.

Jag ser mycket fram emot att kunna arbeta agilt i en miljö med kompetenta och engagerade kollegor. Det finns en stor hjälpsamhet i teamet där vi delar kunskap med varandra för att ständigt utvecklas, lösa utmaningar och leverera affärsnytta, säger Hans.

Hans har ambitionen att ständigt vara på en lärande och utvecklande resa. Det gäller både i arbetet och på fritiden där han gärna beger sig iväg med husbilen på nya äventyr. I övrigt spenderar han tid med familjen eller är ute i skogen med sin labrador Baloo som älskar att lyssna till husses påhittighet och ständiga flöde av aktiviteter.

Med sitt lugna trygga sätt och sin outtömliga kunskapsbank är Hans en otroligt uppskattad konsult hos våra kunder och en magisk kollega. Han kommer bidra med mycket arbetsglädje och kompetens och förhoppningsvis få mångdubbelt tillbaka, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia

Varmt välkommen Hans!

© Copyright - Amanzia 2024