Dirigent och lösningarkitekt

Thomas Eriksson

Läs merKontakta oss

Amanzia välkomnar en dirigent med känsla

Thomas Eriksson är en senior lösningsarkitekt med en bakgrund i musiken och naturvetenskapen.
Thomas har ett lika vasst sinne för humor som för skapande. Med sin kreativa ådra och sitt positiva förhållningssätt är han alltid en fröjd att vara nära, både för kunden och kollegorna.

”Ebony and ivory live together in perfect harmony”

Likt texten i Paul McCartney och Stevie Wonder låt från 1982 har Thomas en dubbel uppsättning färdigheter då han i sitt tidigare liv arbetade som professionell musiker. Som dirigent och utbildad pianopedagog besitter Thomas en djup erfarenhet i att skapa, utbilda och systematiskt leda. En uppsättning egenskaper som går väl i hand i sin roll som systemutvecklare och lösningsarkitekt.

Det är en ära att Thomas ansluter till oss på Amanzia och bidrar till vår resa. Han är med sin humor och påhittighet väldigt populär hos både kunder och kollegorna på Amanzia. Väldigt kul att ha honom ombord! – Mikael Lundgren, VD Amanzia


När Thomas inte skapar IT-lösningar finner han avkoppling i umgänge med familj och vänner, gärna med god mat och dryck. Thomas reser även till varma stränder och platser med intressant historia för perspektiv och eftertanke.

Det ska bli underbart roligt att få fortsätta mitt äventyr hos Amanzia. Det är ett härligt gäng med bra balans mellan humor, ambition och seriositet vilket passar mig klockrent. Att flera medarbetare är musikintresserade gör inte saken sämre, Thomas

Varmt välkommen!

Thomas började på Amanzia i augusti.

© Copyright - Amanzia 2022