Testautomatisering

Test- & Kvalitetssäkring

Läs merKontakta oss

Testautomatisering

Med rätt verktyg och rutin för testprocessen kan testautomatisering ta produktiviteten till nästa nivå. Automatiserade tester från Amanzia ger möjligheten till ett kostnadseffektivt tillägg i er teststrategi som höjer kvaliteten.

Effektivisera arbetet

Automatiserade tester är speciellt tillämpliga på viktiga funktioner som regressionstester, dvs tester av hela eller delar av ett  system efter att en ny funktionalitet har införts.

Automatiska tester kan utföras både funktioner synliga för användaren på skärmen (frontend) och i bakgrunden i direkt kommunikation med databasen (backend). 

Vid manuella tester händer det ofta att man testar samma sak flera gånger. Med automatiska tester är detta inte ett problem då verktyget sköter testet utan behov av manuellt arbete. Detta i sin tur resulterar i bättre testtäckning. 

Varför testautomatisering?

  • Direkt Feedback

  • Snabbare Leverans

  • Sparar Tid

Vad ingår?

Vi börjar med att se över era befintliga testfall för att identifiera vilka som är lämpliga för automatisering. Vi sätter sedan upp ramverk och skriver om testerna för att optimera och strukturera på rätt sätt. Slutligen hjälper vi såklart till med underhåll för att testerna ska vara ständigt aktuella.

  • Ser över befintliga testfall

  • Sätter ramverk & skriver tester

  • Underhåll

Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt möte

Nå oss direkt

Nicklas Arnesson, Testledare

+4670 497 42 33

nicklas.arnesson@amanzia.se

© Copyright - Amanzia 2024