Acceptanstest

Test- & Kvalitetssäkring

Läs merKontakta oss

ACCEPTANSTEST

En etablerad process för acceptanstest och tillhörande rutin för utförande ser till att leveransen håller önskad kvalitet. Med acceptanstest från Amanzia tar ni kontroll över er teststrategi med en kvalitetssäkring som ger tydlig affärsnytta.

GODKÄNN LEVERANSEN

En väl fungerande process för acceptanstest är en viktig del av leveransen. Funktionalitet och kvalitet säkerställs för att undvika rollbacks och leveransjusteringar. Väl utförda acceptanstester tar även fasta på att funktionaliteten är intuitiv och att användarna snabbt kan komma igång.

Tyvärr är det inte alla verksamheter som har tillräcklig testkvalitet i utvecklingsprocessen, vilket leder till oönskade resultat. Läs mer om hur Amanzias strategi för acceptanstester kan förbättra och etablera en process som gynnar hela organisationen.

Varför acceptanstest?

  • Minimera buggar i produktion

  • Öka användarvänligheten

  • Hålla deadlines

  • Undvika rollbacks

Vad ingår?

Uppsättning av acceptanstestning koordineras av våra ISTQB-certifierade testare. Genomförandet görs utifrån kundens strategi och målbild. Vi ser över allt från initial kravställning till slutgiltigt funktionstest samt erbjuder även utbildning.

Amanzia är med under hela processen fram tills produktionssättning. På så vis minskar kundens risk för dyra funktionsändringar efter att systemet har börjat användas. En väl utarbetad strategi för acceptanstester säkerställer både produktivitet och kostnadseffektivitet.

Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt möte

Nå oss direkt

Nicklas Arnesson, Testledare

+4670 497 42 33

nicklas.arnesson@amanzia.se

© Copyright - Amanzia 2024