• SUPPORT & FÖRVALTNING

    Vi säkerställer kvalitet, kontinuitet och vidareutveckling så att ni kan fokusera på verksamheten och kunderna

    Läs merKontakt

Vi vill frigöra din tid och låta er fokusera på verksamheten

Amanzia har ett konkurrenskraftigt erbjudande som inkluderar support och förvaltning av levererade lösningar. Efter leverans och driftsättning erbjuder vi support och förvaltning av er lösning med fokus på att säkerställa kvalitet, kontinuitet och vidareutveckling.

På Amanzia har vi lång och bred erfarenhet av support och förvaltningslösningar. Vi hjälper våra kunder med specialanpassade, proaktiva och kostnadseffektiva support och förvaltningslösningar som förenklar och förbättrar Er verksamhet. Vi är en trygg partner som dagligen arbetar med rådgivning och vägleder våra kunder för att maximera affärsnyttan.

Amanzia som partner

Vårt support- och förvaltningserbjudande syftar till att erbjuda en höggradig support och tjänster för att hjälpa kunder att hantera sina IT-miljöer och säkerställa smidiga verksamhetsprocesser. Nedan är en beskrivning av varje del av erbjudandet:

Ständigt uppdaterad på kundens miljö:

Vi håller oss kontinuerligt informerade om din IT-miljö för att säkerställa att vi har den senaste och mest exakta bilden av dina system och behov. Detta hjälper oss att anpassa vår support och service på bästa sätt.

Klienthantering:

Vi tar hand om alla aspekter av klientrelationen och interaktionerna för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Vi är din huvudkontakt och ser till att dina önskemål och krav hanteras på ett professionellt och effektivt sätt.

Supporttimmar och konsulttjänster ingår varje månad:

Du får tillgång till en fastställd mängd supporttimmar och konsulttjänster varje månad. Våra experter står till ditt förfogande för att hjälpa till med problem, frågor eller förbättringar i din IT-miljö.

Supportportal med uppföljning 1 gång/månad:

Genom vår supportportal kan du enkelt rapportera ärenden och få hjälp. Vi ser också till att genomföra månatliga uppföljningar för att säkerställa att dina ärenden hanteras korrekt och att du är nöjd med vår service.

Årliga hälsokontroller:

En gång om året genomför vi en omfattande hälsokontroll av din IT-miljö för att identifiera eventuella problem eller förbättringsområden. Detta hjälper oss att förebygga problem och optimera din verksamhets prestanda.

Omvärldsbevakning:

Vi övervakar kontinuerligt teknologiska och branschmässiga trender för att se till att din IT-miljö är aktuell och konkurrenskraftig. Vi delar med oss av relevanta insikter och rekommendationer för att hjälpa dig att fatta informerade beslut.

Rådgivning & kostnadskontroll:

Våra experter ger dig rådgivning för att optimera dina IT-investeringar och minimera kostnader. Vi hjälper dig att förstå olika alternativ och välja lösningar som passar dina behov och budget.

Backuptjänster:

Vi erbjuder en pålitlig och säker backuptjänst för att skydda dina viktiga data och filer. Med regelbundna säkerhetskopior minskar vi risken för dataförlust och hjälper dig att återställa information vid behov.

Hör av dig till oss

© Copyright - Amanzia 2024