Nulägesanalys

Test- & Kvalitetssäkring

Läs merKontakta oss

NULÄGESANALYS

En övergripande kartläggning och planering av testarbetet ger en produktiv kvalitetssäkring genom hela processen. Med en nulägesanalys från Amanzia tar ni ett grepp om er teststrategi och kan etablera ett system för kvalitetssäkring med tydlig affärsnytta.

Ta kontroll över er teststrategi

En väl fungerande teststrategi är en viktig del i utvecklingsprocessen. Kvalitetssäkrade leveranser höjer produktiviteten samt sparar tid och pengar för verksamheten.

Tyvärr är det inte alla verksamheter som har full testkvalité i utvecklingsprocessen, vilket leder till oönskade resultat. Läs mer om hur Amanzias nulägesanalys kan förbättra och etablera en strategi som gynnar hela organisationen.

Varför nulägesanalys?

  • Missade deadlines

  • Många buggar i produktion

  • Bristande rapportering

  • Höga kostnader

Vad ingår?

Nulägesanalysen utförs av ISTQB-certifierade testare som noggrant går igenom kundens testprocess. Här ses allt över från hur testfallen skrivs och buggar rapporteras till hur testverktygen används på bästa sätt.

Efter att analysen av testprocessen är klar levereras en rapport som beskriver nuläget tillsammans med förbättringsförslag och en åtgärdsplan. Kunden kan sedan tillsammans med Amanzia implementera de nya förbättringsförslagen. Våra konsulter ger rätt stöd för att komma igång, som exempelvis guidning i nya processer eller utbildning i verktyg.

Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt möte

Nå oss direkt

Nicklas Arnesson, Testledare

+4670 497 42 33

nicklas.arnesson@amanzia.se