KUNDCASE

SIMPLIFIED

Se merKontakta oss

SIMPLIFIED REKRYTERING AB

Bakgrund

Simplified Rekrytering har sedan starten 2020 haft en spännande tillväxtresa och vuxit i en imponerande takt.

Genom att modernisera och förenkla hela rekryteringsprocessen tillhandahåller Simplified skräddarsydda och paketerade rekryteringslösningar för både arbetssökande och arbetsgivare.

På grund av den snabba tillväxten behövde Simplified säkerställa en IT-miljö som både speglar och stödjer företagets strategier och vision.

Uppdraget blev därför att implementera en framtidssäkrad och säker IT-plattform som både hanterar tillväxt och gör Simplifieds medarbetare effektiva.

Utmaning

IT-miljön behövde vara skalbar och flexibel utan att behöva byggas om beroende på antal användare, transaktioner, lagringsvolymer etc.

Istället skulle IT miljön lätt kunna expandera i takt med bolagets tillväxt på ett säkert, användarvänligt och strukturerat sätt. Detta med hjälp av en leverantör som kontinuerligt och proaktivt stödjer Simplified fortsatta tillväxtresa.

Genomförande

Amanzia presenterade en handlingsplan i 5 steg där Simplified själva kunde anpassa tempot och omfattningen genom att successivt välja vilka tjänster de ville aktivera. På så vis kunde verksamheten förberedas med de nya rutinerna samtidigt som investeringstakten kunde anpassas.

De 5 delprojekten var noga utarbetade för att passa verksamhetens behov och möjlighet till införande samtidigt som Amanzia levererade en strukturerad plan på en säker och framtidssäkrad IT-miljö. 

  1. Renodling och migrering av befintliga system
  2. Digital Arbetsplats
  3. Säkerhetsarkitektur & Backup
  4. Utbildning & Governance
  5. Support & Förvaltning

”Amanzia har varit till stor hjälp när det kommer till att effektivisera våra informationsflöden, säkerhet, backup och inte minst GDRP-arbete. Det har gjort att vår vardag har förenklats.”

-Andreas Wilsson, VD Simplified

RESULTATET

Med en modern digital arbetsplats kunde Amanzia säkerställa att Simplifieds IT-miljö inte hämmar utan snarare stödjer den expanderingsfas som bolaget befinner sig i.

Integrationen till Microsoft 365 och en molnbaserad arbetsplats har givit Simplified möjligheten till skalbar tillväxt ur ett IT-perspektiv.

Med ökad effektivitet och struktur inom informationsflöden, säkerhet, backup och GDPR-arbete har vardagen förenklats och möjliggjort att Simplified kunnat fortsätta fokusera på sin kärnverksamhet:

Att ge människor ett nytt jobb att gå till.

Mikael Lundgren
VD Amanzia

+46 707 36 46 86
mikael.lundgren@amanzia.se

“Det är väldigt roligt och inspirerande att samarbeta med Simplified. De är nyfikna, öppna och vill precis som vi hitta de optimala lösningarna för deras behov. Sedan är det vårt ansvar att de är framtidssäkrade, kostnadseffektiva och säkra”

– Mikael Lundgren, VD Amanzia

VILL DU VETA MER? - KONTAKTA OSS

© Copyright - Amanzia 2024