KUNDCASE

JOVI KONSULT

Läs merKontakta oss

Jovi Konsult AB

Bakgrund

Jovi grundades 2017 med målet att förse industrin med kompetenta arbetare som visar hjärta för uppgiften och ödmjukhet till gruppen. Med bakgrund inom produktion, lager, logistik och verkstad siktar Jovi på att vara den enskilt bästa källan för kompetent personal för yrkesroller inom dessa segment.

I takt med att Jovi stadigt växer uppstod behovet att ta in hjälp för att hantera utformningen och driften av företagets IT miljö.

Amanzia blev därför tillfrågade att säkerställa en kostnadseffektiv och skalbar IT lösning som tar hänsyn till både produktivitet och säkerhet.

Utmaning

Jovi såg ett behov att strukturera upp sin IT miljö och utnyttja kraften i de verktyg som fanns tillgängliga i Microsoft molntjänster, i allt från effektivt arbetssätt till konfigurerat säkerhetsskydd.

Målet var att sluta spendera tid och kraft på att själva försöka ställa in och använda IT miljön på ett ineffektivt sätt. Istället ville de ta hjälp av expertis som lyssnade på medarbetarna och som stod för Jovis värderingar – hjärta, närhet och tillgänglighet.

Genomförande

Amanzia satte upp en genomförandeplan i 4 steg som Jovi kunde anamma stegvisa efter sina egna behov och förutsättningar.

De 4 delprojekten tog fasta på Jovis behov och möjlighet till införande samtidigt som Amanzia levererade en strukturerad plan på en effektiv och framtidssäkrad IT-miljö.

  • Digital Arbetsplats
  • Säkerhet
  • Governance & Utbildning
  • Förvaltning

Vi får en riktig genuin kontakt, och just det genuina är en röd tråd hos oss på Jovi. Därför ser vi Amanzia som en “match-made-in-heaven” när det kommer till vår IT drift framöver.


– Ahmed Hersi, Affärsområdeschef

RESULTATET

Jovi kunde lyfta sin arbetsmiljö till molnet utan driftstörningar och effektivt fortsätta arbeta i en IT-miljö som är både säker mot hot och intrång och skalbar inför framtiden. Jovi har dessutom möjlighet till utbildning, kontohantering, säkerhetskontroller etc. inom ramen för den fortsatta förvaltningen av IT miljön.

På så vis kan Jovi tryggt fokusera på att fortsätta växa och tillsätta kompetent personal inom industrin.

Sammanfattningsvis är Jovis IT-miljö utformad av Amanzias experter tillsammans med medarbetarna – ett samarbete med mycket hjärta och genuinitet.

Mikael Lundgren
VD  Amanzia

+46 707 36 46 86
mikael.lundgren@amanzia.se

”Det är minst sagt ett härligt samarbete vi har med Jovi. Vi gillar varandra och jag är stolt över att vi levererat en framtidssäkrad molnlösning som uppfyller alla säkerhetsbehov.”

– Mikael Lundgren, VD  Amanzia

VILL DU VETA MER? - KONTAKTA OSS

© Copyright - Amanzia 2024