DENNIZ NILSSON

PRAKTIKANT INOM UTVECKLING

Läs merKontakta oss

DRIVEN PRAKTIKANT INOM UTVECKLING: DENNIZ NILSSON

Denniz Nilsson studerar .NET på Nackademin och kommer att göra sin praktikperiodAmanzia. Med sina teoritiska och praktiska kunskaper från skolan som grund kommer han att vidareutveckla sina förmågor i interna projekt och externa kunduppdrag.  
 
Denniz har tidigare jobbat som packtekniker där kunderna varit museer och auktionshus: De har ställt höga krav när det gäller transport, packning och montering av värdefulla och gamla föremål.  
Denniz har även varit med och startat ett skivbolag där han inte bara producerade, skrev och mixade musik utan även skötte mycket runt omkring såsom bokföring, fakturering och merchandiseförsäljning. Noggrannhet, disciplin, driv och ansvarstagande är styrkor Denniz tar med sin in i rollen som utvecklare och konsult. 
 
Denniz fick tidigt sin start inom IT då han redan under sent 90-tal utmanade sig själv med att göra HTML-sidor i Dreamweaver samt spel och animationer i Flash. Han har alltid haft en längtan till IT-branschen och för några år sedan bestämde han sig för att lära sig programmering från grunden. Sedan dess har det bara blivit roligare och det var ett enkelt beslut att söka till Nackademins .NET-utbildning.

– Det ska bli väldigt roligt att få komma till Amanzia och att kunna få applicera det jag lärt mig på riktigt. Jag fick ett väldigt bra intryck av företaget på Nackademins branschdag samt under intervjun, säger Denniz 

Denniz är en glad och nyfiken person som drivs av att ständigt lära sig mer och utvecklas inom områden som intresserar honom. På fritiden laddar han gärna batterierna genom att umgås med sin sambo och sina katter eller spela datorspel. Denniz tycker även om att dyka och få till några pass motionssim i veckan.  

 

Varmt välkommen hälsar vi Denniz som börjar 14 november. 

 

Är du också intresserad av en karriär på Amanzia?
© Copyright - Amanzia 2024